Dishonored 2 trailer en video’s laten Clockwork Mansion walkthrough zien

Dishonored2
Bethesda heeft weer nieuwe beelden vrijgegeven van Dishonored 2. Deze gameplay trailer heet ‘Kill the Grand Inventor’ en hierin zie je hoe Emily Kaldwin zich door het Clockwork Mansion begeeft. Dat gaat niet zonder slag of stoot en dus zet ze haar speciale krachten in.

Het bovenstaande is een trailer, maar we hebben meer beeld. Namelijk een walkthrough waarop de bovenstaande trailer is gebaseerd, zie hieronder.

Dat is nog niet alles, want hetzelfde kan je nog een keer bekijken in een walkthrough, maar dan vanuit het perspectief van Corvo die voor de harde actie kiest.

Afsluitend kunnen we nog melden dat iedereen die een pre-order plaatst, de mogelijkheid krijgt om de game een dag voor de release te spelen. Dus op 10 november al in plaats van 11 november, wat de officiële releasedatum is.

Boxshot Dishonored 2

Dishonored 2

Releasedatum:
11-11-2016
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:
 1.    2235 XP
  PBJ85's avatar

  Mn pre order plaats ik dit weekend!
  Alleen krijg je ook Early Acces als je hem op disc pre-ordered?

 2. crew Management -    1882 XP
  Rastapopulos's avatar

  @PBJ85: Goeie vraag, daarover werd niet gesproken in het persbericht dus ik denk vooralsnog van niet.

 3.    2235 XP
  PBJ85's avatar

  @Rastapopulos: Heb het bij Bethesa NL op twitter na gevraagd en nog geen antwoord. Er staat inderdaad niet of het enkel digitaal is of of beide… er staat enkel: Bij een pre order… Ik wacht gerust af! Ik heb er zo veel zin in! Clockwork Mansion ziet er geweldig mooi uit! steampunk all over the place!

 4. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  @PBJ85 & Rastapopulos: Zie dit nu pas, maar heb het even nagevraagd en het antwoord is ja: je kunt je fysieke editie ook al een dag eerder ophalen als je deze hebt gereserveerd. 🙂

 5.    2235 XP
  PBJ85's avatar

  @Sensu: Thankx!!!!

  Ik zag op FB al dat je bij de speelsessie was in Eindhoven. Vreselijk jaloers… ik kan niet wachten op deze game!
  En zoals ik op twitter al zei: ik verwacht wel een heeeeeeel uitgebreid verslag 😉 ik ben juist zo benieuwd naar de level hub en hoe de stad is. Is er nog meer vrijheid in de stad dan in het vorige deel enz…. maar ook de vraag of emily overpowered is? Ik begreep van andere die een hands-on schreven dat Emily net iets te sterke krachten had vergeleken met Corvo…

 6. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  @PBJ85: Ben nu met m’n preview bezig, weet nog niet wanneer die online komt. Maar komt hoe dan ook wel goed ^_^