fifa1717171

Een voetbalwedstrijd gaat altijd tussen twee teams en kent ook altijd twee helften. Voel je hem al aankomen? Juist, FIFA 17 is ditmaal onderwerp van de discussie in deze Jouw mening. Twee weken geleden nomineerden we PES 2017 expres als dé voetbalgame van dit najaar, maar nu spelen we dus de tweede helft. Wint FIFA 17 alsnog of wordt het een gelijkspel? Dat laten we deze keer wederom aan jullie over.

Zoals je ook uit onze review op hebt kunnen maken, heeft FIFA 17 precies hetzelfde cijfer opgespeld gekregen als PES 2017. De strijd belooft dit jaar daarom nóg spannender te worden en dat kan de keuze voor welke game je in huis gaat halen nog moeilijker maken. Met de nadruk op kan, want er zullen ongetwijfeld elk jaar weer trouwe fans zijn die bij FIFA of bij PES zullen blijven.

Toegegeven, het onderwerp voor deze Jouw mening is terugkijkend op twee weken geleden makkelijk gevonden. Zoals we echter hierboven al aangaven verdient ieder ‘team’ een eerlijke kans en vandaar dat we deze keer dus FIFA 17 nadrukkelijker in de spotlights zetten. Nu beide games officieel uit zijn, kan je ook een eerlijkere vergelijking tussen beide maken. Vanaf hier geven we de bal aan jullie voor het spelen van de tweede helft.

Heb je beide games in huis gehaald of heb je om een bepaalde reden voor één van de twee gekozen? Bijvoorbeeld vanwege de nieuwe engine, het geslaagde The Journey of misschien zelfs omdat je Ultimate Team domweg leuker vindt. Wat het ook zijn mag, laat het ons vooral weten en nog belangrijker, wie wint dit jaar volgens jou de wedstrijd of is er sprake van een gelijkspel? Laat ons zeker weten wat je er deze keer van vindt en verpak je mening daarom weer in een passende reactie en drop die onder dit artikel.

Gezien het onderwerp willen we wederom benadrukken dat het belangrijk is en blijft om elkaar te respecteren, ongeacht of je fan bent van één of beide voetbalgames. Als je geen zinnige reactie hierop hebt, doe ons een lol en laat die achterwege.