Co-op pack Red Dead Redemption nu te downloaden plus nieuwe trailer

Vanaf nu, dinsdag 22 juni, is de gratis downloable content voor Red Dead Redemption te downloaden via de PlayStation Store. Met deze gratis content genaamd: Outlaws to the End kan je online met vrienden verschillende nieuwe missies spelen. Afgelopen week verscheen er al een nieuwe patch die onder andere nieuwe trophies toevoegde, vanaf vandaag zijn deze dus vrij te spelen. In onderstaande trailer de eerste bewegende beelden van de gratis co-op pack: Outlaws to the End.

 1.    420 XP
  Zwerver7's avatar

  Wie doet er mee? 😛

 2.    25 XP
  stijnjasper's avatar

  Joepie! Lijkt me gaaf.. Ik moet alleen nog een headsetje voor de ps3 kopen :S

 3.    25 XP
  stijnjasper's avatar

  ps: @ Zwerver7; Leuke avatar xD

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Faking vet zeker spelen 😀 !!

 5.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Vrijwilligers.?!

 6. crew Management -    1305 XP
  Dexter145's avatar

  15 MB, deze mode zat dus al in de game verwerkt xD

  Waarom is dit een DLC en niet gewoon zoals bij andere games een patch?

 7.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @Dexter145: Dat vraag ik me ook af.

 8.    7 XP
  Smannesman's avatar

  Ik heb hem gedownload en geïnstalleerd, maar m’n vrienden (en ik stiekem ook) zijn ondertussen uitgekeken op RDR.

 9.    99 XP
  Ronald's avatar

  Jammer dat de co-op, net al heel de multiplay, zo buggy is als de neten! Zou met een aantal gasten The Herd missie gaan doen maar voordat de missie begon waren alle koeien al de pijp uit, 2e keer hetzelfde verhaal. Hopelijk gaan ze e.e.a. verbeteren.

 10. Anoniem -   
  D's avatar

  deze game is fucking nep man 😀 echt rockstar 1en al foute, eerst deed ganghide out raar, nu gaat co op vast zitten, ben niet de enigste,. deze game gaat op marktplaats rotzooi

 11.    420 XP
  Zwerver7's avatar

  Ik heb zelf ook problemen met de Co-op, 3x gedaan is 2x vastgelopen wou niet laden. En de ene keer dat ik kon spelen had ik niet erg veel aan die 2 andere kerels die mij gingen meehelpen ze schoten elkaar af…En had ook nog een bug dat 1 speler onzichtbaar was.

 12.    54 XP
  gappie88's avatar

  ik had er indd ok last van ik zag online andere mensen niet en mn paard verdween steeds als ik hem riep was die bijna bij me bam weg was die weer volgens mij zat er bij die laatste update voor co-op iets niet helemaal lekker :ps hij is natuurlijk gratis dus mag t zeker niks kosten-_-*zucht*

 13.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  hehe eindelijk is er iets gratis 😀

 14.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  even downloaden. maar heb de game eigenlijk nog niet online gedaan

 15.    95 XP
  kaas's avatar

  Deze game is echt een van de grote tegenvallers van 2010. Met veel bombarie uitgebracht, maar kan echt totaal niet aan de verwachtingen voldoen. De gameplay heb je na een uur wel gezien en online is er helemaal niks aan.

 16.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Nou na bijna allemaal negatieve reacties dan toch een positieve van mijn kant. Ik vind het namelijk een onwijs gave game, zowel in de single player als in de online versie.

  Het ziet er gaaf uit, waar je ook komt de omgeving ziet er mooi uit, er is voldoende te doen… Het verhaal is goed, bediening is niet heel moeilijk en bovendien is de gameplay voor mij heel vermakelijk.

  Grootse ergernis punt van mij komt niet door de game maar door de medespelers die het kennelijk heel leuk vinden hun eigen team maten naar de eeuwige jachtvelden te knallen, daar mag nog wel een patch voor verschijnen met een aardig boete clausule er in…

 17.    542 XP
  niels's avatar

  @Bappie-NL: Ik ben het helemaal eens me je, top game!