BatmanArkhamVR

Als je een nieuw spel wilt gaan aanschaffen, dan is het altijd wel fijn om te weten hoeveel uur aan gameplay deze meeneemt. Brand Marketing Producer Dax Ginn van Rocksteady, heeft in een interview met Press-Start laten weten hoe lang je bezig bent met Batman: Arkham VR. Volgens hem ben je ongeveer tweeënhalf uur zoet met de game.

Ginn laat weten dat het hoofdverhaal van de PlayStation VR-titel ongeveer een uur duurt. Daarbuiten zijn er nog meer dingetjes te doen en dat komt neer op ongeveer anderhalf uur. Dit maakt samen tweeënhalf uur. Wel zullen er genoeg redenen zijn om na het uitspelen toch weer terug te keren om echt alles in de game te zien.

“The core narrative is about 60 minutes in duration, however additional content is unlocked that provides about another 90 minutes of gameplay on top of that.”

Dat je nog geen drie uur met de game bezig bent, lijkt misschien een beetje weinig, maar Batman: Arkham VR wordt dan ook niet voor de volle pond aangeboden. Het spel kost 19,99 euro. Wil je onze eerste bevindingen weten over deze titel? Check dan onze preview.