PSVRHeaderTop
Maandelijks krijgen PlayStation Plus abonnees zes games gratis via de Instant Game Collection. Dit is opgedeeld per platform, dus twee voor de PlayStation 3, twee voor de PlayStation 4 en twee voor de PlayStation Vita. Maar met de komst van PlayStation VR is daar ineens een nieuw platform bij.

Zullen er dan ook games voor PlayStation VR bij PlayStation Plus updates gaan zitten? Op korte termijn in ieder geval niet, zo maken we op uit een uitgebreide FAQ op het PlayStation Blog. Maar Sony voegt hier wel aan toe dat ze er naar aan het kijken zijn.

“We have nothing to share at this point in time, but we are looking into it.”

Het is op zich logisch om even te wachten met PlayStation VR games, zodat de bibliotheek kan groeien. Hetzelfde zagen we destijds met de PlayStation Vita. De PlayStation 4 had wel vanaf launch gelijk een aanbod, maar dat is wat beter te verkopen, aangezien het verschil is dat niet iedereen nu PlayStation VR aanschaft.

Zodra Sony meer duidelijkheid geeft over de toevoeging van PlayStation VR games aan PlayStation Plus updates, dan lees je het hier.