Er komen geen reviews van Mafia III online vóór 7 oktober

Reviews van Mafia iii
Over drie dagen is het 7 oktober en dat betekent dat Mafia III dan officieel in de schappen ligt. Het is vrij normaal dat verschillende media hun review al paraat hebben op de dag van de release of zelfs nog eerder, maar bij Mafia III zal dit niet het geval zijn.

Uitgever 2K Games liet namelijk weten dat het geen review exemplaren zal gaan uitsturen van de game alvorens de officiële release. Wij kunnen dat verhaal bevestigen, want ook wij krijgen ons exemplaar pas op de launch.

Ondanks dat er geen reviews verschijnen alvorens de game uitkomt, zijn we er nagenoeg zeker van dat Mafia III niet zal teleurstellen. Als je wilt weten waarom, lees dan onze jongste preview van de game.

Boxshot Mafia III

Mafia III

Releasedatum:
07-10-2016
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:
DLC Special: Mafia III – Sign of the Times
Gepubliceerd op 14 aug, 2017 om 17:35
Sign of the Times uitbreiding voor Mafia III viert de release met een launch trailer
Gepubliceerd op 26 jul, 2017 om 08:56
2K Games kondigt Sign of the Times uitbreiding voor Mafia III aan
Gepubliceerd op 12 jul, 2017 om 09:23
DLC Special: Mafia III – Stones Unturned
Gepubliceerd op 9 jun, 2017 om 09:30
  1.    60 XP
    Raigara's avatar

    Ik heb al genoeg gezien via Playstation Access op youtube om te zien dat dit hoogstwaarschijnlijk weer een topper gaat worden 😀

  2. Anoniem -   
    143.179.53..xxx's avatar

    Alleen autos botsen als in watch dogs 🙁

  3.    134 XP
    Vengeance Gamer's avatar

    Ik wed dat deze game op de dag van de release veel slechte reviews ga krijgen
    i dont know het ligt waarschijnlijk gewoon aan mij, maar deze game ziet er echt slecht uit, het lijkt alsof dat deze game nog niet klaar is.

    Kijk gewoon naar die Car physics? Aka Watch Dogs 1.

  4. Anoniem -   
    92.110.239..xxx's avatar

    @Vengeance Gamer: Dan ben jij denk ik de enigen die dat denkt

  5. Anoniem -   
    2a02:1810:2905:2d00:f476:7a4e:ffbd:9.xxx's avatar

    @Vengeance Gamer: Je bent niet de enige :/

  6. Anoniem -   
    86.88.142.xxx's avatar

    @Vengeance Gamer: zeikbak deze game word epic

  7. Anoniem -   
    205.157.81.xxx's avatar

    Zegt alweer genoeg.

  8.    2255 XP
    20style [20]'s avatar

    Heb genoeg gameplay beelden gezien en informatie over mafia 3 opgezocht, en heb echt zin in zo soort spel. Mensen die erover klagen snap ik niet, want het is nog niet eens uit en er zijn nog geen reviews online! Dus voor die mensen gwn afwachten en uitproberen bij een vriend en dan pas u mening geven!

  9. Anoniem -   
    163.158.99..xxx's avatar

    Lekker boeiend. Ga de game vrijdag gelijk halen.

  10.    185 XP
    046gln's avatar

    Het gaat niet altijd altijd om de grapics zolang er een goede gameplay is,goed verhaal.
    De grapics zullen heus mooi.

  11. Anoniem -   
    94.208.169..xxx's avatar

    Zijn hier alleen maar analfabeten te vinden?

  12. Anoniem -   
    178.84.72.xxx's avatar

    Met zulke berichtgeving heb altijd het gevoel….wat heb je te verbergen. Geloof je niet in je product.

  13.    542 XP
    Gobo92's avatar

    @94.208.169..xxx: ze kunnen ook dyslectie hebben of iets anders dus spot er niet mee

  14.    563 XP
    roeloffzen's avatar

    @94.208.169..xxx:

    Ik wed dat jij je post 3x hebt gecontroleerd op fouten 😉

  15. Anoniem -   
    2001:1c03:3402:3600:f02b:eac0:2b5d:3.xxx's avatar

    Geen probleem, still Day One

  16. Anoniem -   
    84.241.213.xxx's avatar

    Ik heb een paar trailers gezien. Een paar weken geleden meer niet :). Wil de rest zelf uitzoeken. Kan niet wachten !!!

  17.    1709 XP
    Aenea's avatar

    @178.84.72.xxx:

    Uiteraard begrijp ik wel dat men sceptisch is tegenwoordig, maar er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn zoals een enorme Day 1 patch bv. Geen idee of dat hier zo is natuurlijk.

  18.    1035 XP
    ps4 ps4's avatar

    ik wil hem wel maar de game is nu nog te duur.

    mvg

  19. Anoniem -   
    94.211.40.xxx's avatar

    Dat is meestal geen goed teken…

  20. Anoniem -   
    94.211.40.xxx's avatar

    @20style [20]: Het is 2016, ik hoef geen spel gespeeld te hebben om te zien of het een goed of slecht spel is. Je weet wel, YouTube enzo.

  21. Anoniem -   
    89.200.9..xxx's avatar

    Mijn broer loopt momenteel stage bij gamekings en daar zijn ze al 2 dagen mafia 3 aan het spelen, ook bij power unlimited hebben ze de game al op de redactie.

  22. Anoniem -   
    92.108.151.xxx's avatar

    @89.200.9..xxx: en? Bevalt de game? Soms zit er ook een verbod op publicatie van de review tot na release

  23. Anoniem -   
    89.200.9..xxx's avatar

    @92.108.151.xxx ja het is best wel heel vet zei die, niet heel erg baanbrekend ofzo maar wel gewoon erg cool en alles. Lijkt wel veel op gta.Hij is nu helpen op de jaarbeurs utrecht voor de opbouw mafia 3 event en voor first loek beurs hij is net thuis maar zei dat de meeste game pers het spel ook pas donderdag op launch event krijgen bmaar dat de belangrijke journalisten al review spel hebben gekregen.

  24. Anoniem -   
    84.28.202.xxx's avatar

    @89.200.9..xxx:

    En mijn zus is echt een chick 😉

    Jij probeert gewoon psx-sense op te focken. Triest figuur wat je bent…..

  25. Anoniem -   
    83.82.55..xxx's avatar

    Moet zeggen dat ik nog twijfel en de reviews wilde afwachten. Gezien eerdere releases van andere spellen waarbij het embargo pas op releasedatum verbroken mag worden ben ik nu een beetje sceptisch. Die kregen vaak lage cijfers namelijk Maar ja, 2 dagen de reviews afwachten is voor een singleplayergame niet zo erg.

  26.    568 XP
    TheKid's avatar

    Ik had hier al een topic over gemaakt op het forum om naar andere meningen te vragen, want het is natuurlijk wel een beetje merkwaardig als je kijkt met hoeveel trots de marketingmachine draaide de laatste paar maanden. Maar goed, mij is verteld me geen zorgen te maken, dus ik blijf positief. Als ik een voorspelling zou moeten doen, is het dat de PC-port waarschijnlijk niet zo best is, want het is wel een nieuwe studio.

  27. Anoniem -   
    143.179.63..xxx's avatar

    @Gobo92: yeah, right

  28.    1919 XP
    gamexl's avatar

    @Vengeance Gamer: Ik denk dat je wel eens gelijk zou kunnen hebben. Ik heb Angry Joe en other Joe de game zien spelen. Ze bakten er niks van, hadden veel lol tijdens het spelen. Maar vooral omdat er van alles mis ging. Daarbij bedoel ik de moeilijkheidsgraad van de meest simpele missies. Maar wat mij ook opviel was dat het rijden inderdaad niet zo soepel oogt… op zich goed spel natuurlijk, maar had wat meer gepolijst gekund.

  29. Anoniem -   
    212.123.187..xxx's avatar

    Zo’n embargo is meestal geen goed teken.

  30.    2255 XP
    20style [20]'s avatar

    @94.211.40.xxx: ja tuurlijk man

  31.    2255 XP
    20style [20]'s avatar

    @92.108.151.xxx: de makers willen niet dat ze mafia 3 met gta willen vergelijken…

  32.    4231 XP
    Peter01's avatar

    @94.211.40.xxx: toch moet je niet al te vroeg gaan praten.

  33.    4231 XP
    Peter01's avatar

    ik vind dit een beetje zorgwekkend. maar we komen er wel achter.

  34. Anoniem -   
    89.200.12.xxx's avatar

    @20style [20]: nee dat zou ik ook niet willen. Mafia is toch echt een stapje hoger als gta. Veel meer diepgang en uitgebreidere gameplay.

  35. Anoniem -   
  36. Anoniem -   
    84.53.97.xxx's avatar

    Denk dat er genoeg content op youtube staat om te zien of het een leuke game voor je is. Alleen de look and feel kan je nog niet ervaren. Voor mij lijkt het een topper in elk geval. Soundtrack en de karakters/setting zien er voor mij goed uit.

  37.    28 XP
    GreasyAce's avatar

    Geen goed teken, alhoewel Doom ook van uitgever 2k ook geen reviews vooraf release toeliet en toch was deze game erg goed ontvangen. Dus dus ik heb hoop. Nog geen pre order in elk geval.

  38.    568 XP
    TheKid's avatar

    @GreasyAce: DOOM was van Bethesda en Bethesda gaf achteraf ook aan verrast te zijn geweest van het succes van DOOM. Dat zegt ook wel iets..

  39.    28 XP
    GreasyAce's avatar

    @TheKid: ohja excuus scherpe opmerking. Maar dan nog die lieten ook geen reviews toe vooraf release. En inderdaad dat zegt iets, dan waren ze dus niet echt zeker van hun zaak. We zullen zien.

  40. Anoniem -   
    2a02:1811:8c2b:8400:b483:24de:c075:6.xxx's avatar

    wordt gratis in november bij playstation plus

  41. Anoniem -   
    62.238.22..xxx's avatar

    @89.200.9..xxx: hoe heet je broer?

  42. Anoniem -   
    46.129.42..xxx's avatar

    Haha al die mensen die tegen anderen mensen zeggen van de game ziet er goed uit, die zijn blind voor de werkelijkheid.
    Ik speel al 14 jaar op pc en ik weet namelijk wat een goede game is en wat goede graphics zijn.
    Ten eerste de graphics zien er niet uit voor een spel in 2016 vergeleken met andere wel grafisch mooie spellen.
    Ten tweede de ai hoe poppetje reageren in het spel slaan als een lul op een drumstel, plus dan nog dat je fluitend fluitend letterlijk deze game kan uitspelen.
    Maare ik koop normaal altijd elk spel maar deze toch echt niet, en waarom omdat er geen reviews van te voren zijn uitgebracht dan weet ik al genoeg.
    Wat ik ook zeker weet is dat hij niet goed geoptimaliseerd is voor pc, allemaal door die fucking consoles die 4 jaar achter lopen op pc, met andere woorden luie devs.
    Weet zeker dat je zelfs met een 1080 kaart problemen gaat krijgen.

    Heb ook veel op Yt zitten kijken het auto rijden is zo houterig als sinterklaas zijn linker kunstbeen, het is hetzelfde als watchdogs 1 ook zo houterig.
    De game die echt goed is voor auto rijden is Grand Theft Auto 5.

    Doordat Gta 5 zo goed is ontvangen valt deze game Mafia 3 alleen maar tegen dit komt dat mensen het automatisch gaan vergelijken.

  43. Anoniem -   
    46.129.42..xxx's avatar

    @46.129.42..xxx:

    Even nog een kleine toevoeging, Just Cause 3 pc ook slecht geoptimaliseerd nog steeds tot de dan van vandaag. Batman zelfde verhaal die is zelfs compleet helemaal gerefund.
    Maare wij pc spelers hebben nog dat beetje geluk dat er goede sites zijn die Mafia 3 en andere spellen voor 30 euro aan bieden,Mafia 3 kost nu namelijk maar 32 euro voor een digitale code inclusief pre order extras.
    Dus opzich is het best wel te doen voor maar 30 euro al is het spel slecht 😉

  44.    568 XP
    TheKid's avatar

    @46.129.42..xxx: “Wat ik ook zeker weet is dat hij niet goed geoptimaliseerd is voor pc, allemaal door die fucking consoles die 4 jaar achter lopen op pc, met andere woorden luie devs.” Uhm, jaa….

  45. Anoniem -   
    159.46.196.xxx's avatar

    Ik heb er wel een goed gevoel over, nog een paar uurtjes 😉

  46. Anoniem -   
    62.238.22..xxx's avatar

    @TheKid: ga huilen met je kut pc. Consoles 4 jaar achter. Lacheekkend jij. Zie hoe mooi uncharted 4 zijn en tombraider op console

  47. Anoniem -   
    86.90.159..xxx's avatar

    @Peter01: anders worden je ouders misschien wakker!!

  48.    568 XP
    TheKid's avatar

    @62.238.22..xxx: Haha, waar heb jij het nou weer over. Mijn PC is inderdaad kut, sterker nog, ik heb geen eens een PC. Ik speel gewoon PS4 kameraad, mijn reactie was dan ook een reactie op die andere gast op wie ik reageer. Het was dan ook een beetje bedoelt met een cynische toon, immers is Mafia 3 op PC gecapped tot 30fps, wat natuurlijk lachwekkend is als je een GTX1060 hebt om maar iets te noemen. Dus zoals ik al eerder beweerde in op 4 oktober bij dit artikel: “Als ik een voorspelling zou moeten doen, is het dat de PC-port waarschijnlijk niet zo best is, want het is wel een nieuwe studio.” En zo is het ook maar net.
    Dus chill the fuck down.

  49. Anoniem -   
    62.238.22..xxx's avatar

    @TheKid: toch beetje haterig over fucking consoles die 4 jaar achterlopen. Rare reactie als je consoles support

  50.    568 XP
    TheKid's avatar

    @62.238.22..xxx: Ik ga het nog een keer uitleggen, dat stukje tekst wat tussen aanhalingstekens staat, dat heb ik niet gezegd; dat zei die vent op wie ik reageerde. Ik haat niet op consoles, ik ben al mijn hele leven een consolegamer. Wat ik van consoles vind en specifiek deze consolegeneratie is helemaal niet aan bod gekomen en ook geen onderwerp om het nu over te hebben. Volg je het weer?

  51. Anoniem -   
    62.238.22..xxx's avatar

    @TheKid: ok, is mafia 3 de moeite waard? heb hem namelijk binnen. Maar laat hem nog geseald zolang de reviews er nog niet zijn.

  52.    4231 XP
  53. Anoniem -   
    2a02:1811:ce29:ba00:30ef:d463:afb3:e.xxx's avatar

    @89.200.9..xxx: er werden geen review discs gegeven voor de game uitkwam