Hardware-review: CaseHolder en GamePad Holder voor PS3 Slim

Special Caseholder voor PS3 Slim – Onlangs ontvingen wij op de redactie een hele toffe accessoire voor de PlayStation 3 Slim. Een zogenaamde CaseHolder voor je PS3 Slim. Dit maakt het mogelijk om je PlayStation 3 Slim te bevestigen aan de muur. Tevens ontvingen we er nog één controller bij wat het mogelijk maakt om ook je controller aan de muur bevestingen. Of dit werkt kun je lezen in deze special.

De CaseHolder

Nadat we de doos open hadden gemaakt zagen we dat de caseholder van een zeer hoge kwaliteit is gemaakt, namelijk van acryll glas. De caseholder is geheel met de handgemaakt. Daarnaast zit er in het midden een LED-lampje in het midden wat een mooi kleureffect afgeeft op de muur wanneer je het hebt bevestigd. Het kleur dat ons LED-lampje had was blauw.

De caseholder is te bevestigen in ongeveer een kwartiertje. Er zitten namelijk twee kleine gaatjes in het acryll glas. Je boort twee kleine gaatjes in de muur die dezelfde grootte hebben als de gaatjes in de caseholder. Dan schroef je het eenvoudig aan de muur. Vervolgens zet je er je PS3 Slim op. Maak je geen zorgen, de kans is heel klein dat je PS3 Slim eraf valt want de PlayStation 3 Slim is zeer stevig bevestigd met twee klemmetjes.

Het LED-lampje dat in het midden zitten kun je eenvoudig aan en uitdoen. Dit doe je eenvoudigweg door het USB-kabeltje in je PS3 Slim te doen. Het effect dat het LED-lampje geeft is prachtig. Uiteraard kun je zelf kiezen bij het bestellen welk kleur je het LED-lampje wilt. Er zijn in totaal zeven kleuren. Uiteraard kun je ook kiezen om alle kleuren in je caseholder te hebben maar dat kost je dan uiteraard wat meer.

Waarom een CaseHolder?

Een CaseHolder voor je PlayStation 3 is natuurlijk een erg leuke accessoire maar wat heb je er nou eigenlijk aan? Ten eerste, het zorgt voor de beste stroming van de ventilatoren voor je PlayStation 3. Dit zorgt ervoor dat de kans zeer klein is dat je PS3 oververhit raakt. Tevens als je gebruikt maakt van WiFi dan zorgt dit ervoor dat je de internet connectie het beste kunt opvangen. En ten slotte is het altijd leuk om ermee te pronken bij je vrienden.

De GamePad holder

Naast de CaseHolder ontvingen wij ook nog een GamePad holder. Dit is zodat je je controller ook nog aan de muur kunt bevestigen. Deze was in enkele seconden te bevestigen aan de CaseHolder. Dit doe je eenvoudigweg door een klein stickertje van de GamePad holder eraf te halen en dan plak je het aan de CaseHolder. Het resultaat is erg tof en je controller past er precies goed in.

Kopen?

Mocht je nu helemaal verkocht zijn na het lezen van deze special dan kun je de PlayStation 3 Slim Caseholder kopen op deze website. Er zijn in totaal vijf verschillende varianten beschikbaar voor de PS3 Slim. Zo heb je er één met 7 kleuren in 1 en je hebt zelfs een CaseHolder dat het onmogelijk maakt voor dieven om het te stelen. Uiteraard kun je er ook de zogenaamde GamePad Holder bij kopen, die kun je hier bestellen.

Ook beschikbaar voor PS3 Classic

Mocht je nou ook zo graag een CaseHolder willen maar ben je in het bezit van een PS3 Classic? Niet getreurd, op de website van Konsolen-Halterungen is een uitgebreid assortiment aan CaseHolders voor alle consoles. Dus ook voor de PlayStation 3 Classic. Uiteraard zijn hier ook prachtige LED-lampjes bij en zijn deze zeer eenvoudig te bevestigen.

 1.    5456 XP
  7th-son's avatar

  jammer dat het een usb poort kost

 2.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  @7th-son:

  maarja, ik denk niet dat je overdag de LED lampen aan hebt.. of wel?

 3. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @7th-son: Je kan als je te weinig USB-poorten hebt gewoon een USB HUB kopen met ca. 5 extra USB aansluitingen:P dingen kosten niet zo veel..

 4.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  ziet er vet uit !

  alles wordt straks led 😉

  dit audi led lampjes mercedes en nog veel meer !

 5. Anoniem -   
  adin's avatar

  aneeee kkkk hard ouwe die ga ik later kopen als ik in me huis woon 😀

 6. Anoniem -   
  Pepsi's avatar

  Dit kan ik geloven: ‘En ten slotte is het altijd leuk om ermee te pronken bij je vrienden’
  de rest van de uitleg is zever. Mijn PS3 (niet de slim) staat gewoon recht, wordt dagelijks meerdere uren achterelkaar mee gespeeld en oververhit nooit. Gewoon rechtzetten of met deze houder is geen enkel verschil.

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Die ledjes zijn wel echt vet.

 8.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Ik moet wel zeggen dat het met de Classic 100x beter staat. Vind ik zo echt vet hangen dan.

 9. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Roytjuh: Kopen he xD ik ga er binnenkort eentje halen voor de PS3 Classic:)

 10.    39 XP
  ThaHusz's avatar

  ik wil zoiets Ö

 11.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  ik vraag me af waar laat je die kabels ?

 12. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @ChristiaanvdG: Bij sommigen andere versies van de CaseHolder kun je ze achter de caseholder laten. Bij deze moest ik zo een speciale lijn aanleggen waardoor het goed was weggewerkt (plaatje zodat je het beter snapt: http://www.konsolen-halterungen.de/catalog/image/CaseHolder_PS3_curved_trsp.%202.Gen._blau%20500.jpg). Je ziet onder de PS3 iets lopen, daar doe je de kabels in.

 13.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  op zich een leuke gadget en een goed verhaal. maar zoals hierboven al is gezegd lijkt het me niet veel verschil te maken qua ventilatie.
  En er staan nogal wat typefouten in de tekst 🙂

 14.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  het ziet er wel mooi uit met dat led lampje. maar voor mij is het een beetje overbodig de ps3 aan de muur te hangen

 15.    442 XP
  rwss's avatar

  Ziet er mooi uit met dat blauw licht, helemaal
  mooi dat er voor beide P$3 modelen een houder is.
  Ziet mooi uit aan de muur zo.