Special Caseholder voor PS3 Slim – Onlangs ontvingen wij op de redactie een hele toffe accessoire voor de PlayStation 3 Slim. Een zogenaamde CaseHolder voor je PS3 Slim. Dit maakt het mogelijk om je PlayStation 3 Slim te bevestigen aan de muur. Tevens ontvingen we er nog één controller bij wat het mogelijk maakt om ook je controller aan de muur bevestingen. Of dit werkt kun je lezen in deze special.

De CaseHolder

Nadat we de doos open hadden gemaakt zagen we dat de caseholder van een zeer hoge kwaliteit is gemaakt, namelijk van acryll glas. De caseholder is geheel met de handgemaakt. Daarnaast zit er in het midden een LED-lampje in het midden wat een mooi kleureffect afgeeft op de muur wanneer je het hebt bevestigd. Het kleur dat ons LED-lampje had was blauw.

blank

De caseholder is te bevestigen in ongeveer een kwartiertje. Er zitten namelijk twee kleine gaatjes in het acryll glas. Je boort twee kleine gaatjes in de muur die dezelfde grootte hebben als de gaatjes in de caseholder. Dan schroef je het eenvoudig aan de muur. Vervolgens zet je er je PS3 Slim op. Maak je geen zorgen, de kans is heel klein dat je PS3 Slim eraf valt want de PlayStation 3 Slim is zeer stevig bevestigd met twee klemmetjes.

Het LED-lampje dat in het midden zitten kun je eenvoudig aan en uitdoen. Dit doe je eenvoudigweg door het USB-kabeltje in je PS3 Slim te doen. Het effect dat het LED-lampje geeft is prachtig. Uiteraard kun je zelf kiezen bij het bestellen welk kleur je het LED-lampje wilt. Er zijn in totaal zeven kleuren. Uiteraard kun je ook kiezen om alle kleuren in je caseholder te hebben maar dat kost je dan uiteraard wat meer.

Waarom een CaseHolder?

Een CaseHolder voor je PlayStation 3 is natuurlijk een erg leuke accessoire maar wat heb je er nou eigenlijk aan? Ten eerste, het zorgt voor de beste stroming van de ventilatoren voor je PlayStation 3. Dit zorgt ervoor dat de kans zeer klein is dat je PS3 oververhit raakt. Tevens als je gebruikt maakt van WiFi dan zorgt dit ervoor dat je de internet connectie het beste kunt opvangen. En ten slotte is het altijd leuk om ermee te pronken bij je vrienden.

De GamePad holder

Naast de CaseHolder ontvingen wij ook nog een GamePad holder. Dit is zodat je je controller ook nog aan de muur kunt bevestigen. Deze was in enkele seconden te bevestigen aan de CaseHolder. Dit doe je eenvoudigweg door een klein stickertje van de GamePad holder eraf te halen en dan plak je het aan de CaseHolder. Het resultaat is erg tof en je controller past er precies goed in.

blank

Kopen?

Mocht je nu helemaal verkocht zijn na het lezen van deze special dan kun je de PlayStation 3 Slim Caseholder kopen op deze website. Er zijn in totaal vijf verschillende varianten beschikbaar voor de PS3 Slim. Zo heb je er één met 7 kleuren in 1 en je hebt zelfs een CaseHolder dat het onmogelijk maakt voor dieven om het te stelen. Uiteraard kun je er ook de zogenaamde GamePad Holder bij kopen, die kun je hier bestellen.

Ook beschikbaar voor PS3 Classic

Mocht je nou ook zo graag een CaseHolder willen maar ben je in het bezit van een PS3 Classic? Niet getreurd, op de website van Konsolen-Halterungen is een uitgebreid assortiment aan CaseHolders voor alle consoles. Dus ook voor de PlayStation 3 Classic. Uiteraard zijn hier ook prachtige LED-lampjes bij en zijn deze zeer eenvoudig te bevestigen.