Thumper is een launchgame voor PlayStation VR, ondersteunt PS4 Pro

thumper

Er zullen aardig wat games beschikbaar zijn als donderdag PlayStation VR uitkomt. Eén van deze games is Thumper. Op het Europese PlayStation Blog laat de ontwikkelaar weten dat hun game de PS4 Pro ook zal gaan ondersteunen.

De game van Drool wordt omschreven als een ‘rhythm voilence’ game die zeer gemakkelijk te leren is. De besturing bestaat uit het gebruik van de analoge stick en één actieknop. Dit wil niet zeggen dat het spel zonder enig probleem uit te spelen zal zijn, want dat is niet het geval. Er zal steeds meer gevraagd worden van je reactievermogen.

Thumper is een launchgame voor PlayStation VR, maar het spel kan ook gespeeld worden als je de virtual reality headset niet hebt. Tevens zal het spel de PS4 Pro gaan ondersteunen vanaf de eerste dag dat deze console in de winkels ligt. Thumper zal dan te spelen zijn in native 4K en PS VR-gebruikers krijgen een nog mooiere game te spelen dan op de ‘normale’ PS4.

Ben je nog niet zeker of Thumper iets voor jou is? Dan kun je op 13 oktober ook eerst een PS VR-demo proberen. Deze zal dan in de PlayStation Store te vinden zijn.

Boxshot Thumper

Thumper

Releasedatum:
13-10-2016
Genre:
Muziek
Uitgever:
Sony
Ontwikkelaar:
Thumper heeft nieuwe update, voegt PS4 Pro support en nieuwe modus toe
Gepubliceerd op 12 nov, 2016 om 14:12
Review: Thumper
Gepubliceerd op 25 okt, 2016 om 17:59
Ritmische game Thumper verschijnt als launchgame voor PlayStation VR
Gepubliceerd op 30 jun, 2016 om 12:49
 1. Anoniem -   
  92.13.84..xxx's avatar

  Zie je wel ! PS4 Pro kan dus wel Native 4K !! hA !

 2.    7291 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  De game ziet er gaaf uit. 😀

 3.    1266 XP
  coristus's avatar

  JES JES YES. sensory overload baby!