WWE 2K17 is vanaf vandaag verkrijgbaar en de installatie grootte is bekend

PREVIEW_SCREENSHOT1_499258

Vanaf vandaag kun je aan de slag met WWE 2K17, de game ligt namelijk vanaf nu in de winkels. In onze preview kon je al lezen dat wij erg enthousiast zijn over de game en binnenkort zal ook onze review volgen. Met Brock Lesnar op de cover, back-stage fighting, nog meer prioriteit rondom de show en een groot roster, belooft dit een behoorlijk goede WWE-game te worden.

De game is inmiddels ook al uit de PlayStation Store te downloaden en dus weten we hoeveel gigabytes er van je PS4 gevraagd worden. De PlayStation Store meldt dat de bestandsgrootte op 42.7GB ligt.

Met de vele releases dit najaar en ook allemaal met behoorlijke bestandsgroottes, loopt die 500GB van de PS4 toch wel erg snel vol vandaag de dag. Het is dus ook haast bijna nodig om een grotere HDD in je PS4 te hebben, want de bestandsgroottes van games in 2016 zijn er niet kleiner op geworden.

Boxshot WWE 2K17

WWE 2K17

Releasedatum:
11-10-2016
Genre:
Sport
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:
 1.    1794 XP
  Mrduckie88's avatar

  Nog 3 kwartier!!!! 😛

 2.    1794 XP
  Mrduckie88's avatar

  Mijn 1e indruk :

  De movements lijken voor geen meter te kloppen, wanneer je begint met rennen, die versnelling, zelfs Dafne Schippers red dit niet, het opzetten van ladders etc. Het oogt allemaal wat stroperig, wat stijfjes. Dit had 2k16 ook, maar is met patches opgelost. Ik hoor erg veel over glitches in mycareer mode, dit heeft mij doen besluiten nog heel even met mycareer te wachten, zodat ik het kan spelen zoals het moet.

  Door het ontbreken van Showcase mode, voelt de game toch wat “kaal” aan. Het roster is in grote lijnen hetzelfde.

  Universe mode ; heel leuk bedacht allemaal, maar dit moet je ” op eigen input” doen, dus wat wil je dat in de game gebeurd, maar , doordat je het zelf bedenkt, maar het spelen ervan zeker niet leuker, alsof je zelf een horror verhaal schrijft, het verrast je gewoon niet wanneer je het leest.

  Door het ontbreken van een showcase mode, zal MyCareer echt moeten uitblinken, want anders is dit zeker geen game waarmee je een “jaartje uitzit” tot 2K18….