Dit zijn de nieuwe aanvallen van inFAMOUS 2

Iedereen die inFAMOUS gespeeld heeft kan zeggen dat dit een topper is. Daarom is het ook niet vreemd dat er een twee deel op komst is. Deze wordt weer ontwikkeld door Sucker Punch. Op de E3 zagen we gameplaybeelden van inFAMOUS 2 die er veelbelovend uitzagen. In het tweede deel wordt Cole MacGrath in een nieuw jasje gestoken en hij beschikt ook over nieuwe aanvallen.

Zoals eerder bekend zal Zeke een grotere rol krijgen in inFAMOUS 2. Hij wordt namelijk jouw leverancier voor wapens. Vandaag zijn er screenshots op het internet verschenen waarin we een aantal nieuwe aanvallen te zien krijgen. Deze kan je hieronder bekijken samen met een korte uitleg.

Melee aanval

In de eerste inFAMOUS waren de melee aanvallen niet zo speciaal. Hierin sloeg je gewoon je tegenstander neer met elektriciteit. In deeltje 2 krijg je een soort elektrische geladen vork. Deze zou brutaler, krachtiger moeten zijn en moet zorgen voor heerlijke klappen. Hij is wel enkel te gebruiken bij Close Quarters Combat.

Ionic Vortex

Deze nieuwe aanval oogt zeer mooi. Het is een soort elektrische tornado welke veel schade kan toerichten. Ook hadden we in gameplaybeelden gezien dat er helikopters aanwezig zijn in inFAMOUS 2. De helikopters kan men dan neerhalen door middel van de Ionic vortex. Meer woorden kan ik er niet aan vuilmaken, bekijk hierboven hoe spectaculair deze aanval wel niet is.

Mobiliteit

Ondanks het gebrek aan voertuigen kon men zich gemakkelijk verplaatsen in inFAMOUS. Je kon namelijk van gebouw tot gebouw springen en ze ook beklimmen. In inFAMOUS 2 kan een muur metaal elementen bevatten waardoor je met je elektrische krachten sneller naar boven kunt gaan.

 1.    542 XP
  niels's avatar

  haha allemaal vette namen… komt ineens die laatste: Linkerhand gebruiken.. xD

 2.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @niels

  hahah inderdaad allemaal “stoere” dingen en dan die laatste xD
  die had als eerste gemoeten 😛

 3. Anoniem -   
  johan's avatar

  In deel 1 kon je ook al je linkerhand gebruiken hoor.

 4.    215 XP
  Tijmen's avatar

  @johan: Jep, gewoon van richting veranderen toch (L3/R3, weet niet meer)?

 5.    1749 XP
  Shmet's avatar

  @johan: Oeps, slechte bron dus. gewijzigd 😉

 6.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  kon ik dat maar 😛

 7.    528 XP
  UPD8NL's avatar

  Jammer dat sommige nieuwsberichten zo slecht geschreven zijn. Ontopic heb ik wel ontzettend zin in Infamous2. Zit pas 2e weken in deel één en is een zeer vermakelijke game.

 8.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ionic Vortex ziet zo gruwelijk uit 😀

 9.    39 XP
  ThaHusz's avatar

  zalig, die koop ik zeker :d

 10.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  wel vette krachten, er zullen nog veel meer bij zitten btw

 11.    1693 XP
  chronic010's avatar

  “Iedereen die inFAMOUS gespeeld heeft kan zeggen dat dit een topper is.”
  Laat dat iedereen maar weg hoor, zowel m’n maten als ik, waarvan er 1 iemand deel 1 gekocht, vonden het verschrikkelijke bagger. Het zal misschien m’n genre niet zijn, maar kan ook niet begrijpen dat men het een topper zou vinden….(misschien heb ik hem wel te kort gespeeld, aangezien het mij niet kon boeien) Het is in ieder geval een game die ik niet koop, ook niet in de budgetbak, en al helemaal niet aangezien er nogal wat toppers uitkomen.

 12.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  de melee aanval foto ziet er goed uit 🙂

 13.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Misschien toch maar kopen.