Iedereen die inFAMOUS gespeeld heeft kan zeggen dat dit een topper is. Daarom is het ook niet vreemd dat er een twee deel op komst is. Deze wordt weer ontwikkeld door Sucker Punch. Op de E3 zagen we gameplaybeelden van inFAMOUS 2 die er veelbelovend uitzagen. In het tweede deel wordt Cole MacGrath in een nieuw jasje gestoken en hij beschikt ook over nieuwe aanvallen.

Zoals eerder bekend zal Zeke een grotere rol krijgen in inFAMOUS 2. Hij wordt namelijk jouw leverancier voor wapens. Vandaag zijn er screenshots op het internet verschenen waarin we een aantal nieuwe aanvallen te zien krijgen. Deze kan je hieronder bekijken samen met een korte uitleg.

Melee aanval

In de eerste inFAMOUS waren de melee aanvallen niet zo speciaal. Hierin sloeg je gewoon je tegenstander neer met elektriciteit. In deeltje 2 krijg je een soort elektrische geladen vork. Deze zou brutaler, krachtiger moeten zijn en moet zorgen voor heerlijke klappen. Hij is wel enkel te gebruiken bij Close Quarters Combat.

Ionic Vortex

Deze nieuwe aanval oogt zeer mooi. Het is een soort elektrische tornado welke veel schade kan toerichten. Ook hadden we in gameplaybeelden gezien dat er helikopters aanwezig zijn in inFAMOUS 2. De helikopters kan men dan neerhalen door middel van de Ionic vortex. Meer woorden kan ik er niet aan vuilmaken, bekijk hierboven hoe spectaculair deze aanval wel niet is.

Mobiliteit

Ondanks het gebrek aan voertuigen kon men zich gemakkelijk verplaatsen in inFAMOUS. Je kon namelijk van gebouw tot gebouw springen en ze ook beklimmen. In inFAMOUS 2 kan een muur metaal elementen bevatten waardoor je met je elektrische krachten sneller naar boven kunt gaan.