MotorStorm Pacific Rift is het logische vervolg op de PlayStation 3 exclusive MotorStorm die uitkwam tegelijkertijd met de release van de PlayStation 3. Het tweede deel heeft nog veel meer snelheid, modder, hoge jumps, crashes en details en doet het goed. Vandaar dat Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) de komende weken nieuwe downloadable content (DLC) voor de game uitbrengt, gemaakt door Evolution Studios, de ontwikkelaar van MotorStorm Pacific Rift.

Vanaf morgen zal er acht weken lang een pack DLC voor de game in de PlayStation Store klaarliggen. Deze pack bevat een kleurenschema voor alle voertuigen en het mooiste moet nog komen: ze zijn gratis! Afgelopen maandag was ook al de tweede update voor de game beschikbaar met daarin microbadges (in-game minitrofeeën die tegenstanders laten zien hoe goed je bent). Hieronder een paar voorbeelden van zulke microbadges die je moet downloaden als je de game opstart:

Pestkop-badge: Meer dan honderd voertuigen gebeukt.
Met de vlam in de pijp-badge: Twintig overwinningen behaald met een bootexplosie
Veteraan-badge: Gestreden en gescheurd in de MotorStorm Monument Valley (MotorStorm)

Als jij dus de badge-update hebt gedownload, kan jij de DLC elke week gratis halen uit de PlayStation Store om jouw stoere wagens een geheel ander uiterlijk te geven dat je gewend bent. Hieronder zie je welke pack je kan verwachten vanaf morgen voor MotorStorm Pacific Rift:

* Week 1: Lunar-Tec kleurenschema-pack
* Week 2: Patriot kleurenschema-pack
* Week 3: Mohawk kleurenschema-pack
* Week 4: Voodoo kleurenschema-pack
* Week 5: Atlas kleurenschema-pack
* Week 6: Jester kleurenschema-pack
* Week 7: Wombat kleurenschema-pack
* Week 8: Monarch kleurenschema-pack