playstation-vr (3)

Vandaag was het dan eindelijk zover, PlayStation VR is namelijk gelanceerd. Het goede nieuws is dat bijna iedereen voorzien kan worden van een headset, mits je een pre-order hebt. De voorraden zijn namelijk beter dan aanvankelijk gedacht. Bestel je de headset echter vandaag pas? Dan kan het zijn dat je nog even moet wachten. Zo meldt Bol.com een leverdatum van 22 oktober wanneer je de headset nu bestelt. Menig Media Markt vestiging heeft echter nog voorraad, zo valt op de website van de elektronica gigant te lezen.

Je hebt in onze review al uitgebreid kunnen lezen wat wij van de headset vinden en dat was behoorlijk positief. Qua launchgames hebben we tot nu toe PlayStation VR Worlds gereviewd alsook Headmaster. Dit zijn beiden vrij matige games, maar de echte toppers zijn onder andere RIGS, Driveclub VR en Batman: Arkham VR. De reviews van deze games zullen snel volgen.

De vraag aan jullie is alleen, hoe bevalt PlayStation VR je tot nu toe? Is het wat je ervan verwacht had en wat vind je van de beschikbare games? Laat het ons weten in de reacties hieronder, we zijn namelijk erg benieuwd naar hoe jullie VR op de PS4 ervaren.