Budgetzondag – Games – 27 juni

Band Hero

Band Hero is een variant op de bekende Guitar Hero-serie en draait zoals de naam al doet vermoeden om het muziek maken met een band. In Band Hero is er de mogelijk om te zingen, drummen of gitaar te spelen. Dit kun je doen met vrienden in een echte bandvorm, maar je kunt ook elk instrument apart bespelen.

? Prijs: £9.99 (€ 11.99)
? Verzendkosten: € 3.40
? Link: Game.co.uk
? PayPal: Nee

Dead Space

Dead Space is een science-fiction horror-game die zich afspeelt in de ruimte. De speler kruipt in de huid van Isaac Clarke, die zijn kost verdient als technicus op een ruimteschip. Wanneer Clarke op het ruimteschip Ishimura terechtkomt dat hij moet controleren, ontdekt hij dat de bemanning op verschrikkelijke wijze is afgeslacht en komt hij in aanraking met angstaanjagende monsters.

? Prijs: £6.99 (€ 8.39)
? Verzendkosten: € 3.40
? Link: Game.co.uk
? PayPal: Nee

WET

In WET speel je met Rubi: een vechtersvrouwtje met een mix van de looks van Angelina Jolie & Uma Thurman. Deze dame is werkelijk voor alles in te huren, variërend van het stelen van alles en nog wat tot het vermoorden van personen en zelfs het beschermen van VIPs. Rubi maakt daarbij gebruik van haar pistolen én samuraizwaard.

? Prijs: € 9.99
? Verzendkosten: € 1.95
? Link: Free Record Shop
? PayPal: Nee
? iDEAL: Ja

 1.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  aardig goed koop games !

 2.    163 XP
  Thijzzy's avatar

  is wet leuk?

 3.    585 XP
  P_layboy_PV_'s avatar

  @Thijzzy:

  Het lijkt wel een soort vrouwelijke GTA, dus als je van GTA houdt, is het wss wel leuk.