Rise-of-the-Tomb-Raider-Co-Op-Endurance

Het was me het weekje wel in de gamesindustrie. Natuurlijk sprong de lancering van PlayStation VR er absoluut bovenuit Ên je hebt natuurlijk nog de beta van Call of Duty: Infinite Warfare die dit weekend gaande is. Wij kiezen echter voor een ander onderwerp. Na al dat lange wachten kan iedereen namelijk sinds het begin van afgelopen week aan de slag met Rise of the Tomb Raider. Na een jaar lang wachten kunnen we er daarom niet omheen om deze game onderwerp van deze Jouw mening te maken. We droppen daarom gelijk de stelling en die luidt deze keer: Rise of the Tomb Raider is het wachten waard geweest.

Je hebt natuurlijk onze review kunnen lezen, waaruit je kon opmaken dat het hier om een uitstekende game ging. We hebben er inderdaad een jaar op moeten wachten, maar dat heeft men wel gelijk goed gemaakt door een compleet pakket aan te bieden. Deze uitgave bevat naast de originele game namelijk ook alle DLC en zelfs nieuwe content en ook nog eens een VR-modus. Die content krijg je allemaal voor de vaste adviesprijs daar waar Xbox One gebruikers nog een aparte Season Pass moesten kopen. Ja, je betaalt de volledige pond, maar krijgt dan wel alle content daar waar Xbox One gebruikers veel meer hebben betaald.

Dus ja, Xbox One gebruikers mochten een jaar eerder aan de slag, maar zij betaalden uiteindelijk wel meer. Op de PS4 heb je een tijd moeten wachten, maar ben je wel gelijk klaar en dat is een mooie goedmaker vanuit Square Enix. Kortom, het wachten was lang, maar hoe Square Enix de wachters daarvoor beloond, maakt het het waard, nietwaar? Ben jij het hier mee eens of juist totaal niet? Je kan je bijvoorbeeld ook behoorlijk gestoord hebben aan het lange wachten en daarom de hele game gewoon niet eens kopen. Of die intentie had je, totdat Square Enix de extra’s bekendmaakte. Wat het ook is, laat je mening vooral horen onder dit artikel!