Afgelopen vrijdag ging de multiplayer beta van Call of Duty: Infinite Warfare van start. De beta kampte helaas met grote serverproblemen, waardoor het vooral op vrijdag praktisch onmogelijk was om te kunnen spelen. Gelukkig is de situatie sinds gisteren een stuk beter, hoewel de connectie nog niet altijd even goed is en het wat lang kan duren totdat je in een potje terechtkomt. Inmiddels heeft Infinity Ward nieuwe content aan de beta toegevoegd.

Door middel van een nieuwe update is de modus Kill Confirmed nu ook speelbaar in de beta. Deze modus, waarin je dogtags van tegenstanders moet verzamelen, kennen we uit eerdere delen. Naast de modus is er ook een gloednieuwe map aan de beta toegevoegd. Deze map heet Precinct en speelt zich af in de straten van Japan. Precinct is nog nooit eerder getoond in gameplay beelden.

De multiplayer beta van Call of Duty: Infinite Warfare is tot en met morgenavond 19:00 uur speelbaar. Vervolgens zal er vanaf aanstaande vrijdag nog een beta weekend plaatsvinden.