red-dead-3

Rockstar Games is op dreef, na de teaser op zondag met het rode Rockstar logo, is men vandaag opnieuw bezig. Zo verspreid men het bovenstaande artwork op verschillende sociale media kanalen van de uitgever zelf. Dit artwork laat heel duidelijk zien dat het hier om een Red Dead game gaat. Wat Rockstar precies teaset is nog onduidelijk, al vermoeden we een gloednieuw Red Dead deel en geen remaster van het vorige deel.

De remaster van GTA V werd immers ook een stuk bescheidener aangekondigd via de persconferentie van Sony Interactive Entertainment op de E3. De bombarie die Rockstar nu teweegbrengt past dan ook meer bij een gloednieuwe game binnen de franchise. Wanneer de daadwerkelijke onthulling is, blijft vooralsnog onduidelijk.

Men doet het in ieder geval weer heerlijk op een manier, zoals alleen Rockstar dat kan. Beginnen met een rood ontwikkelaars logo, daarna wat artwork en nu is het wachten op het uiteindelijke logo van de game gevolgd door een trailer. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd wat Rockstar voor ons in petto heeft en op dit tempo weten we later deze week hopelijk meer.