147691751816

DOOM heeft vandaag een gigantische update gekregen, die een hoop nieuwe functionaliteiten naar de game brengt. Zo is er om te beginnen een nieuwe singleplayer onderdeel bijgekomen. Dit is een score-attack modus waarbij het de bedoeling is dat je de strijd aangaat met de gevestigde score om een plekje te veroveren op de leaderboards.

In deze modus zijn alle guns, runes, upgrades en equipment vrij te gebruiken. Vervolgens zet je een highscore neer bestaande uit combo-kills en het is aan je vrienden de taak deze highscore te verbeteren. Dit is wat ons betreft een erg nette toevoeging voor DOOM en het gaat ongetwijfeld weer veel speelplezier opleveren.

Verder zijn er ook klassieke DOOM textures toegevoegd aan Snapmap, zodat je maps kunt maken die lijken op de oude DOOM games. Snapmap krijgt nog meer updates, spelers kunnen nu ook maps reviewen en aanbevelen aan hun vrienden. Ook kun je een abonnement nemen op creators, zodat je altijd de nieuwste maps te zien krijgt van je favoriete makers.

Als laatste zijn er twee nieuwe multiplayer modi toegevoegd, namelijk Possession en Bloodrush. Meer informatie over deze modi en andere toevoegingen in de game, kun je in de trailer hieronder bekijken.