Bigben Interactive heeft aangekondigd dat ze rond de feestdagen met een nieuwe controller komen voor de PlayStation 4. Deze controller zal dan onder de merknaam ‘NACON’ in de winkels komen te liggen en deze is officieel gelicenseerd vanuit Sony PlayStation.

Deze controller is samen met professionele gamers ontwikkeld, zodat het eindresultaat voldoet aan de wensen van gamers die vooral actief zijn in eSports. Overigens kan je die controller straks ook prima voor non-eSports doeleinden gebruiken.

Klinkt erg interessant, maar verdere details moeten we nog even afwachten. Ook zijn er nog geen beelden vrijgegeven van deze controller, dus ook die moeten we je nog even schuldig blijven. Hieronder hetgeen Alain Falc, CEO van Bigben Interactive, te vertellen had over de samenwerking met Sony.

“We zijn ongelooflijk trots op onze samenwerking met Sony Interactive Entertainment Europe, en we vinden het fantastisch om de Revolution Pro Controller aan PS4-spelers te kunnen introduceren.

De gebruikersvriendelijke mogelijkheden van de controller zorgen voor een fantastische besturing en een optimale spelervaring. We weten zeker dat spelers met de Revolution Pro Controller kunnen genieten van een naadloze integratie met hun favoriete games. We zien ernaar uit om binnenkort meer te vertellen over het product en de features.”