BF1_KEYART_FINAL_1920x1080-1200x675
Eindelijk ligt Battlefield 1 in de winkels en dat betekent dat er ongetwijfeld heel wat gamers wereldwijd zich op het online slagveld hebben gemeld. Met zo’n grote release in de afgelopen week, kan het niet anders dan dat we Battlefield 1 moeten bombarderen tot onderwerp van deze Jouw mening. De stelling die we hierbij hanteren luidt deze week: “Voldoet Battlefield 1 aan je verwachtingen?”

We hebben besloten om het deze keer vrij kort te houden, want er is al genoeg info over de game naar buiten gekomen. Bovendien heeft er ook nog een openbare beta plaatsgevonden waar je aan mee hebt kunnen doen. We laten het daarom na om voor je op te sommen waarom de game wel of juist niet aan je verwachtingen zou kunnen voldoen. Dat lezen we vanaf hier graag direct van jullie zelf.

Ben je de game inmiddels aan het spelen en voldoet hij aan je verwachtingen of juist niet? Wat het ook mag zijn, we zijn natuurlijk wel benieuwd naar het argument achter je mening over deze game. Verpak je mening daarom weer in een passende reactie voor onder dit artikel!