WatchDogs2
Recent hebben we uitgebreid met Watch_Dogs 2 gespeeld en daar heb je inmiddels een uitgebreide preview van kunnen lezen. Ook heb je de nodige video’s kunnen bekijken van de game. Tijdens dit evenement kregen we een versie van het spel te spelen dat behoorlijk af was en zodoende waren er ook veel functionaliteiten beschikbaar.

Het is bekend dat je in Watch_Dogs 2 bepaalde missies in coöp dient te spelen, zoals we al aangaven in onze E3 hands-on. Het blijkt echter dat de coöperatieve functionaliteit zich niet louter beperkt tot speciaal daarvoor gemaakte missies, maar dat je wanneer je maar wilt in coöp kunt spelen.

Jij kan eventueel samen met een vriend San Francisco en de omliggende gebieden en steden verkennen. Het welbekende aanklooien in open wereld games is daarmee natuurlijk nog leuker en Ubisoft vertelde dat er qua coöp – in wat je kan doen in de wereld – geen beperking is.

Het enige wat zich afzondert van de coöperatieve speelfunctie, zijn missies met betrekking tot het verhaal. Als je die wilt starten, dan geeft de game automatisch aan dat je die alleen moet spelen en hierbij heb je de keuze om deze wel of niet te doen. Voor de rest kan je zo goed als alles doen in de wereld en dus ook het gehele gebied gezellig samen met een ander verkennen.