Meer Need for Speed games in ontwikkeling: onder andere Shift 2

Bekend was al dat EA op dit moment werkt aan verschillende Need for Speeds. Daarvan was al onthuld dat dat onder andere Need for Speed: World en Need for Speed: Hot Pursuit zijn. Need for Speed: World is een online open wereld game voor de PC. Need for Speed: Hot Pursuit is een racer waar alles draait om politieachtervolgingen en exotische auto’s.

Naast die twee werkt EA natuurlijk aan verdere Need for Speeds. Dat blijkt uit de CV’s van enkele personen binnen EA. Hieruit valt op te maken dat er onder andere aan een Need for Speed met een verhaallijn aankomt en een Need for Speed: Shift 2. De quotes zijn een beetje onduidelijk, zonder specifieke details. Er valt dus niet te bepalen of die verhaallijn in Need for Speed: Shift 2 voorkomt of misschien in Need for Speed: Hot Pursuit. Wel is duidelijk dat Need for Speed: Shift 2 eraan komt in 2011. Hieronder de quotes.

Rees Savidis: “Recently, I’ve worked on world concepts and narrative fiction for a new IP at Electronic Arts Blackbox and helped to develop the fiction and characters for the 2011 instalment in the AAA “Need For Speed” franchise.”

Chris McClure: “Mostly worked on new open world technology but also worked on Need For Speed Shift 2.”

 1. Anoniem -   
  khalid's avatar

  Ik wil een nieuwe most wanted 🙁

 2.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @khalid: Ja dat is vet!

 3.    542 XP
  niels's avatar

  @khalid: inderdaad, dat zou vet zijn

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Die titels blijven maar komen he 😛 eerst benieuwd naar hot pursuit!

 5.    3745 XP
  vinnie1234's avatar

  Het blijft maar uitmelken he ?

 6. Anoniem -   
  Jordy's avatar

  Modern warfare niet wil je zeggen?

 7.    3745 XP
  vinnie1234's avatar

  @Jordy:

  MW1 MW2 MW2

  NFS zijn er al zo’n 2 tegelijk aan het maken :|?
  En ik durf te sweren dat helft bagger word!

 8.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  @vinnie1234: ja idd ze moeten niet zo snel aan de andere werken !

  eerst alles goed en mooi maken op 1tje daarna 2

 9.    220 XP
  salberts93's avatar

  Aan Need for Speed games zit een soort contract vast. In dat contract staat dat er ieder jaar een spel uit moet komen. Om dat tegenwoordig met de eisen van de fans te kunnen behalen zul je aan meerdere titels tegelijk moeten werken. Eigenlijk zouden ze dat contract overboord moeten gooien, zouden veel betere spellen door komen, maarja het zij zo

 10.    111 XP
  koert's avatar

  @vinnie1234: Ik denk dat er al een nieuwe call of duty wordt gemaakt. Ze doen dat ook niet in een jaartje, maar maken meerdere games met verschillende teams. Ik denk dat dat ook hierzo is, dus verschillende spellen, maar wel allemaal NFS.