kingdom-hearts-3
Naast twee nieuwe Kingdom Hearts III screenshots hebben we nog meer nieuws omtrent deze geliefde serie; de twee remasters die voor de PlayStation 3 zijn verschenen zullen ook als bundel voor de PlayStation 4 gaan verschijnen.

Tijdens de Paris Games Week heeft Square Enix twee nieuwe screenshots getoond van het lang verwachte derde deel uit de geliefde reeks van Kingdom Hearts games. In de screenshots zien we Sora vechten tegen de Heartless. Misschien nogal voor de hand liggend, maar het laat wel zien dat de game grafisch heel wat sprongen heeft gemaakt en opzichte van de voorgaande delen.

Interessanter nieuws is wellicht het feit dat Square Enix ook heeft aangekondigd dat de remasters van Kingdom Hearts die eerder op de PlayStation 3 zijn verschenen samen als bundel op de PlayStation 4 zullen gaan verschijnen. Het gaat hier dus om de Kingdom Hearts 1.5 en 2.5 HD remixes.

Veel mensen die met de PS4 voor het eerst een PlayStation console hebben zullen blij zijn met dit nieuws, terwijl ze ondertussen nog kunnen wachten op deeltje drie. In tegenstelling tot laatst genoemde zal de bundel met beide remasters alleen verschijnen voor de PlayStation 4.