In november dit jaar kunnen we eindelijk aan de slag met Gran Turismo 5. Na wat wel een millennium leek te duren, lijkt er nu eindelijk een eind te zijn gekomen aan de vertragingen van Gran Turismo 5. Racefans van over heel de wereld kunnen niet wachten totdat Gran Turismo 5 dan eindelijk in hun kast staat.

Eerder werd al gemeld dat er een Collector’s Edition beschikbaar zou zijn van Gran Turismo 5. Mocht je gemist hebben wat die precies bevat, kun je hier klikken. De Collector’s Edition bevat dus een aantal leuke gadgets die wel een verband hebben met Gran Turismo 5. Nu is onthuld dat er ook een tweede Collector’s Edition zal zijn van Gran Turismo 5.

Dit zal een groot pakket worden met spullen die verder gaan dan het spel. Wel is het allemaal gerelateerd aan auto’s, dus verwacht geen nightvision zoals bij Call of Duty. De man die dit onthuld heeft is niet op de hoogte van de exacte inhoud van de tweede Collector’s Edition, maar daar horen we vast binnekort meer over. Wel kon hij bevestigen dat het pakket ook in Europa zal komen.