Twee Collector’s Editions voor Gran Turismo 5

In november dit jaar kunnen we eindelijk aan de slag met Gran Turismo 5. Na wat wel een millennium leek te duren, lijkt er nu eindelijk een eind te zijn gekomen aan de vertragingen van Gran Turismo 5. Racefans van over heel de wereld kunnen niet wachten totdat Gran Turismo 5 dan eindelijk in hun kast staat.

Eerder werd al gemeld dat er een Collector’s Edition beschikbaar zou zijn van Gran Turismo 5. Mocht je gemist hebben wat die precies bevat, kun je hier klikken. De Collector’s Edition bevat dus een aantal leuke gadgets die wel een verband hebben met Gran Turismo 5. Nu is onthuld dat er ook een tweede Collector’s Edition zal zijn van Gran Turismo 5.

Dit zal een groot pakket worden met spullen die verder gaan dan het spel. Wel is het allemaal gerelateerd aan auto’s, dus verwacht geen nightvision zoals bij Call of Duty. De man die dit onthuld heeft is niet op de hoogte van de exacte inhoud van de tweede Collector’s Edition, maar daar horen we vast binnekort meer over. Wel kon hij bevestigen dat het pakket ook in Europa zal komen.

 1. Anoniem -   
  adin's avatar

  damn nog 5 maanden :*(

 2.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  @adin:

  Gaat sneller dan je denkt 😉

 3.    220 XP
  salberts93's avatar

  precies 4 maanden vandaag 😉

 4.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Ok ok ok ok ok ok.
  OK!!!

 5.    162 XP
  ramon284's avatar

  vind het wel beetje dom van die sleutelhanger, er zat ook al een USB stick + sleutelhanger van forza 3, bij forza motorsport 3 dus…maar de rest is natuurlijk wel weer ram vet

 6.    442 XP
  rwss's avatar

  Ik vindt het het wachten wel waard voor deze game,
  de screen shots en de trailers van deze game zagen er erg
  goed uit, ik zal deze game zodra deze uit komt gaan toe
  voegen aan mijn collectie.

 7.    52 XP
  TopDutch's avatar

  nu alleen de prijs nog van die C.E.

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  leuk maar ben niet zo van de collectors edition. kost een hoop geld extra en je doet er niks mee