steep-ncsa-og-image

Na de eerdere besloten beta van Steep komen er nu twee open beta’s aan voor de game. Hieraan kan iedereen meedoen, al vereist de eerste beta test wel dat je jezelf registreert ervoor. De eerste beta begint op 10 november en je dient je voor 9 november hier te registreren, wil je gegarandeerd mee kunnen doen. Deze beta duurt vervolgens van 10 november tot en met 14 november, zodat je uitgebreid de tijd hebt om met de game aan de slag te kunnen.

De volgende beta is op 18 november en duurt tot 21 november. Deze beta is voor iedereen toegankelijk en vereist geen registratie, maar is rechtstreeks uit de PlayStation Store te downloaden. Beide beta’s kunnen pre-loaded worden op je console, een dag voordat deze beginnen, zo meldt Ubisoft.

De beta geeft je toegang tot negen van de game’s story-driven challenges genaamd ‘Mountain Stories’. Verder zijn er ook andere challenges beschikbaar die ervoor zorgen dat je nieuwe gear kunt unlocken. Drie van de zeven gebieden die in de uiteindelijke game zitten zijn beschikbaar tijdens beide beta’s, namelijk Aravis, Tyrol en Needles.

Steep zelf ligt uiteindelijk in de winkels op 2 december voor de PS4, Xbox One en PC.