maxresdefault

Na Battlefield 1 ligt nu ook Titanfall 2 in de winkels, de volgende shooter die onder de vlag van EA is uitgegeven. Titanfall 2 laat zich qua gameplay echter meer vergelijken met Call of Duty: Infinite Warfare, Activision’s shooter aankomende vrijdag in de winkels ligt. Reden voor ons om deze twee games hier tegenover elkaar te zetten in deze Jouw mening en daar de volgende stelling aan te koppelen: Kies jij voor Titanfall 2 of voor Call of Duty: Infinite Warfare.

We houden het wederom lekker kort en geven het stokje vanaf hier graag aan jullie door. Over deze twee shooters is er immers ook al genoeg informatie naar buiten gekomen. Voor beide games is ook een beta gehouden, voor Call of Duty: Infinite Warfare zelfs twee. Geen reden dus om vanaf hier verder voor jullie op te sommen waarom je voor één van beide zou kunnen kiezen. Bovendien kan je natuurlijk ook beide games in huis halen of beide games om een bepaalde reden juist overslaan.

Het kan met dit onderwerp dus weer meerdere kanten op. Ben je de game inmiddels aan het spelen of wacht je op Call of Duty: Infinite Warfare? Haal je ze beiden in huis of sla je ze alle twee juist over? Wat het ook mag zijn, we zijn natuurlijk wel benieuwd naar het argument achter je mening over dit onderwerp. Verpak je mening daarom weer in een passende reactie voor onder dit artikel!