u4
Uncharted 4: A Thief’s End is vooralsnog het laatste deel in de franchise, maar qua singleplayer avonturen hebben we nog een uitbreiding tegoed van Naughty Dog. De ontwikkelaar is vooral bezig geweest met de multiplayer, maar de singleplayer uitbreiding staat desondanks nog steeds op de planning.

Het is al best even geleden dat we iets hebben gehoord hierover, maar volgens een bron van Letsplayvideogames.com zal deze DLC tijdens PlayStation Experience in december onthuld gaan worden.

De website heeft dit nieuws vervolgens nog bij een tweede bron nagecheckt die dit eveneens bevestigde, dus er is best enige kans dat we in december eindelijk meer gaan horen en wellicht ook zien. Bovendien is dat best een logisch moment om de DLC uit de doeken te doen.

De bron van deze site meldde overigens ook nog dat de uitbreiding een stand-alone ervaring zal zijn waarin Nathan en zijn broer centraal staan, dus niet zijn dochter. Deze stand-alone ervaring zal speelbaar zijn zonder dat je in het bezit moet zijn van de originele game.