Nieuwe Warhawk game zal binnenkort worden aangekondigd?

Warhawk was een zeer succesvolle multiplayer game en nog steeds spelen genoeg PlayStation Netwerk gebruikers in het oude vertrouwde Warhawk ruim. Als een game succesvol is krijg je meestal wel een vervolg. Met Warhawk staat dat hoogstwaarschijnlijk ook te gebeuren. In een recent interview maakte Shuhei Yoshida van Sony bekend dat ontwikkelaar Lightbox, voorheen beter bekend als Incog Entertaiment, al enige tijd werkt aan een nieuwe game. Yoshida verwacht dat ze er binnenkort over kunnen gaan praten. Een aankondiging is dus wellicht in de buurt.

“The team has been working on something new for a while,” he continued, “and I wouldn’t be surprised if are able to soon talk about it.”

“But not at this time,” .

Enige tijd geleden dwarrelde het gerucht al rond dat Lightbox zou werken aan een vervolg op Warhawk, genaamd: Starhawk. De game zou zich dan afspelen in de ruimte. Hopelijk komen we er binnenkort achter!

 1. Anoniem -   
  robin's avatar

  hopelijk is het waar ik speel nog steeds af en toe warhawk omdat de gameplay gewoon epic was!

 2.    133 XP
  Kaiwa's avatar

  Ik hoop dat dit inderdaad waar is… Warhawk was vet, ook al werd ik online hard ingemaakt 😛

 3. Anoniem -   
  robin's avatar

  @kaiwa
  ja had ik ook in het begin maar na een week of 3 a 4 had ik het meestal al weer door maar het leukste was is dat er meerdere voertuigen waren en dat je bij elk voertuig gewoon zo lang bezig was om te leren hoe je er mee om moest gaan

 4.    266 XP
  the_stigo55's avatar

  Ik verwacht volledige customizing voor je character. En meer wapens of zelf je eigen wapens maken dat zou helemaal mooi zijn en de rank systeem mag wel aangepast worden dan zitten we goed.

 5.    133 XP
  Kaiwa's avatar

  @robin: Mjah eerste paar weken waren het ergste ja. Als je eenmaal dat ontwijken doorhad was het wel oké. Ik hoop wel dat ze dit keer DogFight only servers hebben. Dat elke keer wachten op vliegtuigen was irritant.

 6. Anoniem -   
  ricardo's avatar

  geweldig! ik speel dagelijks met splitscreen online!

 7.    5494 XP
  7th-son's avatar

  misschien wel een heel ander spel?
  ze zeggen niet voor niets dat ze aan iets NIEUWS bezig zijn

  tevens, waren de makers van de originele warhawk niet dezelfde als van twisted metal?

 8.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vet, wil hun nieuwe spel wel zien