zombies-in-spaceland-logo

Diegene die de Legacy Edition fysiek of digitaal hebben aangeschaft, kunnen over enkele dagen met twee Call of Duty titels aan de slag. Met de remaster van Modern Warfare natuurlijk, maar ook met de nieuwste titel uit de reeks, namelijk Infinite Warfare. In deze laatstgenoemde game zit nu ook een Zombies modus en ontwikkelaar Infinity Ward benaderd dit vanuit een andere invalshoek en dat kan je hieronder uitgebreid bekijken.

Het gaat hier om een klein half uur aan gameplay beelden die voorzien zijn van commentaar door de ontwikkelaar. Speciale souvenirmachines die je belonen met power-ups en andere dingen zijn te zien, maar ook de terugkeer van het ATM-systeem, waarin je je punten kan bewaren voor jezelf of voor je teamgenoten, komt voorbij. Een nieuw element is het spelen van games in een arcadehal om tickets te verdienen waarmee je wapens kan unlocken. Niets is te gek in deze nieuwe Zombies modus met knotsgekke zombieclowns (of killerclowns?) en meer.

Zoals je kunt zien in de eerste drie minuten, draait het verhaal om regisseur Willard Wyler die een comeback wilt maken op het witte doek. Nu zijn de films van deze regisseur schijnbaar niet zonder slag of stoot gemaakt en dat gaat de cast merken ook. In de eerste scène worden de acteurs door het scherm getransporteerd naar de jaren 80 in een pretpark. Mogelijk vormen alle komende uitbreidingen uiteindelijk de totale nieuwe film van Willard Wyler, maar dat is natuurlijk nog niet zeker.

Natuurlijk zijn er nog veel meer elementen die benoemd worden en daarom is het zeker even de moeite waard om te bekijken.