codiw
Vrijdag verschijnt Call of Duty: Infinite Warfare en Activision pakt deze lancering dit jaar groots aan. Dit middels een pop-up store in Rotterdam evenals een groot feest in de Maassilo te Rotterdam.

Pop-up Store

De pop-up store is geopend vanaf morgenochtend 11.00 uur tot morgenavond 18.00 uur en hier kan je deelnemen aan diverse activiteiten. Zo kun je spelen tegen Yarasky, SanDDayHD en Touzani gedurende de dag en tevens kan je met iemand van Infinity Ward spreken, die de gehele dag aanwezig is.

Verder kunnen teams zich in de pop-up store inschrijven voor een driedaags toernooi. Daarvoor dien je morgen je team al in te schrijven en als je goed genoeg bent, dan zul je zaterdag 5 november om een prijzenpakket ter waarde van meer dan €1000.- strijden.

Speel je liever tegen Feyenoord voetballers? Dat kan ook, maar die zullen op vrijdag 4 november in de pop-up store aanwezig zijn. Mocht je interesse hebben, hieronder wat praktische informatie:

Adres: Korte Lijnbaan 20
Donderdag: 11:00 – 18:00
Vrijdag: 11:00 – 21:00
Zaterdag: 11:00 – 18:00
Zondag: 12:00 – 18:00

Launch event

Morgenavond zal er tevens een launchparty gehouden worden, dit in de Maassilo. Je kan hierbij aanwezig zijn, hoewel de plekken beperkt zijn. Als jij morgen de game in de pop-up store koopt, dan krijg je een ticket voor het launch event. Daarmee kan je geheel gratis naar dit feest, maar de plekken zijn zoals al aangegeven beperkt. Aan het einde van dit feest krijg je de game mee naar huis, want die heb je natuurlijk eerder op de dag al afgerekend.

Gedurende dit launch event kunnen aanwezigen het tegen elkaar opnemen in de multiplayer van de game, maar ook zullen bekende artiesten en atleten het tegen elkaar gaan opnemen. Het artiestenteam bestaat uit teamcaptain Yarasky met Ronnie Flex, Afrojack en Negativ. Het atletenteam bestaat uit teamcaptain SanDDayHD met Touzani, Kenneth Vermeer en Royston Drenthe. Gedurende de avond zal MOTi de muziek verzorgen en tevens zullen D-Wayne en andere DJ’s plaatsnemen achter de draaitafels.

Kortom, als je het leuk vindt om hierbij aanwezig te zijn, zorg dan dat je een exemplaar van de game koopt in de pop-up store. Belangrijker nog, zorg dat je er snel bij bent.