ps4prohead
Op donderdag 10 november zal de PS4 Pro uitgebracht worden, maar jij kan de nieuwe hardware al een dag voor de release uitproberen. Ben je benieuwd? Twijfel je nog of heb je zin in een leuk dagje uit? Dat kan! Wij mogen namelijk 5×2 plaatsen weggeven voor het PS4 Pro evenement dat Sony organiseert op woensdag 9 november.

Je kan dan van 13.00 tot 15.00 uur in Amsterdam aan de slag met de console. De speelbare games zijn vooralsnog Watch_Dogs 2, Call of Duty: Infinite Warfare, FIFA 17 alsook de launch titels van PlayStation VR, die er in combinatie met een PS4 Pro nog mooier uitzien.

Uiteraard zal Sony je ook de nodige uitleg geven over de console, zodat je alles te weten komt over deze verbeterde PlayStation 4. Zin om langs te komen met een vriend of vriendin? Het enige wat je hiervoor moet doen is even een mailtje sturen met het bericht dat je graag hierbij aanwezig wilt zijn. Volg daarvoor de onderstaande stappen.

Aanstaande maandag zullen we de winnaars per mail benaderen met additionele informatie.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PS4 Pro'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 november. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.