watch_dogs2-9-ds1-670x452-constrain

Gamers die graag meer content willen hebben voor Watch_Dogs 2, kunnen een Season Pass aanschaffen. Ubisoft heeft nu laten weten wat je allemaal krijgt als je deze aanschaft.

De seizoenspas voor het tweede deel van Watch_Dogs bevat nieuwe missies, nieuwe auto’s, nieuwe verhaallijnen en nog veel meer. In totaal worden er vijf pakketten aangeboden en deze zijn als volgt:

DLC 1 – T-Bone Contentbundel
Spelers krijgen de stijl en swagger van de legandarische hacker Raymond ‘T-Bone’ Kenney met zijn truck en outfits. Ook ontdekken ze Mayhem, een nieuwe coöpmoeilijkheidsgraad die spelers uitdaagt met een nieuwe vijand met geavanceerde wapens. (vanaf 13 december beschikbaar op PlayStation 4)

DLC 2 – Human Conditions
Met meerdere uren aan extra missiecontent in drie nieuwe wereldverhalen, ontdekken spelers de grootste schandalen van San Francisco wat betreft wetenschap, geneeskunde en misbruik. In Human Conditions ervaren spelers ook een nieuwe elite coöpmissie en strijden ze tegen een nieuw vijandtype genaamd ‘Jammer’, die technologie heeft om spelers op te jagen. (beschikbaar in de lente van 2017)

DLC 3 – No Compromise
Spelers ervaren een gloednieuw wereldverhaal dat Marcus mengt in de louche onderwereld van San Francisco en hem in het vizier van de Russische maffia plaats. Ook bevat dit een nieuwe coöpmodus genaamd ‘Showdown’, waarin alleen de beste spelers overleven. (beschikbaar in de lente van 2017)

Psychedelic Pack
Pas Marcus’ outfit, wapens, drones en auto’s aan in de meest groovy style.

Root Access Bundel
Bevat volledige outfits, nieuwe auto’s, een drone skin en een nieuw wapen, evenals de Zodiac Killer missie. (deze winter beschikbaar)

Deze Season Pass zit al inbegrepen bij de Gold Edition van Watch_Dogs 2, maar je kunt deze ook los aanschaffen. De prijs van deze Season Pass zal €39.99 bedragen, wat best fors is. Afsluitend heeft Ubisoft nog een video gemaakt die over de content gaat die je bij deze Season Pass krijgt.