Race Driver: GRiD (Platinum Edition)

Race Driver: GRiD is een racegame van de bekende uitgever Codemasters. Deze game deed het verbazend goed in de verkoopcijfers. GRiD is een racegame die tussen het arcade en realistische in zit. GriD is een actievolle racegame. De game speelt zich af op verschillende continenten met verschillende race soorten. Zo heb je bijvoorbeeld de straatraces. Wij hebben deze topper voor je gevonden voor een redelijk prijsje.

? Prijs:£11.93
? Verzendkosten: €1,15
? Link: The Hut
? PayPal: Nee

Fairytale Fights

In Fairytale Fights speel je als een groepje sprookjeshelden die hun glorie terug willen. Het gaat om Roodkapje, Sneeuwwitje, Jonas en de Keizer Zonder Kleren. Om die terug te krijgen beleef je van alles met de sprookjeshelden en vegen ze letterlijk alles aan de kant wat ze tegenkomen. De game kun je alleen spelen. Maar je kunt hem ook samen co-op spelen met drie andere vrienden.

? Prijs: €18,-
? Verzendkosten: €2,-
? iDEAL: Ja
? Link: Gamesshoppen

Midnight Club: Los Angeles Complete Edition

Midnight Club: Los Angeles is een game van de bekende uitgever Rockstar. In deze game race je in de straten van Los Angeles dat er ook nog eens erg veel op lijkt. In deze game zijn er talloze manieren om je auto te tunen. Naast auto´s zitten er ook nog eens motoren in die je uiteraard ook kunt tunen. Wij hebben de Complete Edition van de game voor je gevonden. Deze versie van de game houdt in dat je alle uitgekomen DLC erbij krijgt. Hier kun je auto´s, motoren en een extra grote map onder verwachten.

? Prijs: €16.24
? Verzendkosten: €3,-
? Link: HMV.com
? PayPal: Nee