97956-1

De PS4 Pro stoomt zich klaar voor een wereldwijde release op 10 november. Deze wereldwijde release brengt alleen ook de nodige nadelen met zich mee, het aantal beschikbare consoles is namelijk erg laag. Bij PSX-Sense hebben we goede banden met menig grote en kleine retailers alsook distributiecentra en allen wisten ze ons te vertellen dat de PS4 Pro niet in overvloed beschikbaar zal zijn.

Zo wist een grote elektronica retailer ons te vertellen dat zij het moeten doen met slechts vijf exemplaren voor de winkelverkoop. Mensen met een reservering kan men gelukkig volledig bedienen, maar voor de winkelverkoop zijn er dus slechts vijf consoles beschikbaar.

De retailers wilden liever niet bij naam genoemd worden, maar we krijgen van nagenoeg elke bekende naam hetzelfde te horen. De PS4 Pro is daarnaast ook schaarser dan PlayStation VR en het hebben van een reservering is erg belangrijk. Plaats je de reservering pas deze week? Dan is de kans aanwezig dat je de console niet op release zult krijgen. Retailers houden echter altijd de nodige voorraad over voor de winkelverkoop, aangezien men ook graag passanten in de winkel heeft, je kunt dus hier je geluk nog mee beproeven.

De grootste retailers, zoals Bol.com, hebben de PS4 Pro nog beschikbaar voor reservering, maar wil jammer genoeg geen aantallen communiceren. Hier kun je echter wel de PS4 Pro voorbestellen op acceptgiro. Weet je de console dan toch bij een winkel te scoren? Dan kun je deze bestelling gemakkelijk annuleren of zelfs retourneren, zonder dat er een euro van je bankrekening is afgegaan.