maxresdefault

De tweede uitbreiding voor Tom Clancy’s: The Division is in aantocht, al heeft Ubisoft nog geen exacte releasedatum gegeven. Wat we wel weten is dat het in Survival, zoals de titel al aangeeft, logischerwijs zal draaien om overleven. De omstandigheden in de wereld van de game waren al niet fijn door al het geweld en het virus, maar dat zal alleen nog maar erger worden.

In Survival overleef je net aan een helikoptercrash als gevolg van een hevige sneeuwstorm. Je zal moeten zien te overleven in de barre kou door warme kleding, eten, drinken en medicijnen te vinden. Dit is van groot belang, want een genezing voor het virus is mogelijk. De omstandigheden zullen trouwens niet het enige gevaar zijn, want je kunt ook andere agenten tegen het lijf lopen die ook willen overleven of juist één van de Hunters zijn. Deze zeer gevaarlijke en mysterieuze vijand is er eentje die je altijd een stap voor is.

De trailer hieronder geeft een kleine impressie van wat je kan verwachten als de nieuwe DLC uit is. Er zal een hoop veranderen, want je kunt kiezen of je in PvP of PvE aan de slag gaat. In PvP, waar de Rogue status niet van toepassing is, kun je tegen of samen met andere agenten vechten in elke hoek van The Big Apple en zelfs buiten de Dark Zone. Het gebied wordt op deze wijze al erg uitgebreid, maar je kunt ook in coöp – wanneer PvP is uitgeschakeld – de Dark Zone betreden.