ps4-pro-specs-709205

Het was toch wel dé week van de PS4 Pro; eindelijk ligt de verbeterde versie van de PS4 in de winkels. Het is dan ook weinig verrassend dat we de PS4 Pro niet voor de eerste keer bombarderen tot onderwerp van de Jouw mening. We hebben de PS4 Pro namelijk ruim een maand geleden binnen deze rubriek al eens in de spotlights gezet en dat maakt dat we het hierbij wederom zeer kort houden.

De vorige keer vroegen we je hier of je het waard vond om de PS4 Pro aan te schaffen; dat gaan we nu uiteraard niet nog eens doen. Nu zijn we simpelweg benieuwd of jij de PS4 Pro ook daadwerkelijk in huis hebt gehaald. Het kan natuurlijk zijn dat je eerder van plan was om dit niet te doen, maar dat je toch overstag bent gegaan nu het moment daar is naar aanleiding van nieuwe informatie, screenshots en video’s. Het omgekeerde is echter ook mogelijk en dat vernemen we hier eveneens graag van je.

Vanaf hier laten we het daarom verder aan jullie. Laat ons dus vooral weten of je uiteindelijk wel of niet een PS4 Pro in huis hebt gehaald. Mocht je de console al wel in huis hebben, dan zijn we erg benieuwd naar je eerste bevindingen met het apparaat. Verpak je mening daarom vooral weer in een leuke reactie en plaats deze onder dit artikel.