operationredcrow
Na een aantal teasers heeft Ubisoft de Operation Red Crow uitbreiding voor Rainbow Six: Siege officieel aangekondigd. Deze update zal op 17 november verschijnen en om deze aanstaande release te vieren, is Rainbow Six: Siege dit weekend geheel gratis te spelen op de PlayStation 4.

Operation Red Crow is de vierde gratis uitbreiding voor de game en deze bevat twee nieuwe Operators, een nieuwe map en een aantal gameplay toevoegingen.

Skyscraper map – In Operation Red Crow is de Skyscraper map hoog boven de straten van Nagoya, Japan, gesitueerd. Hier moeten Operators het met Yakuza gevulde landhuis veiligstellen. Twee Japanse Special Assault Team (S.A.T.) Operators, Hibana en Echo, zijn ingeroepen om deze dreiging te onderdrukken.

Operator Hibana – Een expert in het binnendringen van gevaarlijke gebieden dankzij haar explosieve leiderschap in het veld. Ze is uitgerust met de SuperNova en Type-89 als primaire wapens, waardoor ze zich snel kan verplaatsen en op hoge snelheid kamer na kamer veiligstelt.

Operator Echo – Een tactische en door technologie-gedreven Operator, is ook uitgerust met de Supernova, samen met de MP5SD4, als primaire wapens, waardoor hij snel en precies te werk kan gaan en ideaal is voor gevechten op korte afstand.

Beschik je over een Season Pass? Dan krijg je zeven dagen exclusieve toegang tot deze nieuwe operators daar waar alle andere spelers deze – een week later – enkel kunnen ontgrendelen middels Roem of R6 Credits.

Meer informatie zal men bekendmaken tijdens een livestream. Deze livestream zal aanstaande zondag 13 november om 17.45 hier te volgen zijn.