homefronttherevolutionHomefront: The Revolution is inmiddels al even uit en ook hebben we het één en ander aan DLC voorbij zien komen. Dat was echter nog niet alles, want inmiddels is ook de tweede singleplayer uitbreiding uitgebracht, The Aftermath.

Deze uitbreiding is gratis voor iedereen met een Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. Koch Media omschrijft de uitbreiding als volgt:

“Deze singleplayer DLC speelt zich dagen na de slag om Philadelphia af, wanneer het jonge verzet onzekere tijden doormaakt. Het inspirerende boegbeeld van De Opstand, Benjamin Walker, is gebroken door de KPA en verspreidt nu contrarevolutionaire propaganda voor de vijand. Steun voor het verzet ebt weg…

Als Ethan Brady heb jij de opdracht gekregen om de man, ooit bekend als The Voice of Freedom, in het belang van de revolutie te vermoorden. Maar in plaats daarvan trotseer jij het bevel en begin je een gevaarlijke reddingsmissie!”

Verder is er nog een gratis Resistance modus missie toegevoegd via een patch, die heet ‘Uncle S.A.M.’. Hierin moet jouw team zich verdedigen tegen de superieure luchtmacht van de KPA door gebruik te maken van luchtdoelrakketen (S.A.M.) om vervolgens de opperbevelhebber van de luchtmacht te elimineren in een dodelijke aanval.

Afsluitend, deze nieuwe patch zou ook voor performance verbeteringen moeten zorgen, waardoor de algehele ervaring weer wat beter wordt.