syren

De PlayStation VR bibliotheek aan games is gestaag aan het groeien. Dit dankzij veel recente releases, aanstaande games en de nodige aankondigingen die gedaan worden. Hammerhead voegt zich ook in het rijtje van PlayStation VR ontwikkelaars, want deze ontwikkelaar heeft de survival horror game Syren aangekondigd. Deze game staat gepland voor een release begin 2017 en hieronder kan je de eerste trailer bekijken.

In Syren speel je als één van de wetenschappers die aan het experimenteren is in een onderzeese stad. Deze stad is gebouwd op de ruïnes van een eeuwenoude stad, waar vroeger de mythologische sirenes leefden. Deze wezens komen voort uit de Griekse mythologie. De wetenschapper die dit gefinancierd heeft, probeert met duistere experimenten deze wezens opnieuw te creëren en zoals je misschien al verwacht, dat kan niet lang goed gaan.

Al gauw ga je merken dat de immense druk van de zee het laboratorium doet verpletteren en je moet zo snel mogelijk ontsnappen uit deze mysterieuze omgeving. Alleen komt daar nog een probleem om de hoek kijken, want sommige van deze wezens zijn ook ontsnapt en willen natuurlijk maar wat graag wraak nemen.