knipsel
Watch_Dogs 2 verschijnt officieel pas morgen, maar zowel media als sommige consumenten zijn er al mee bezig. Dat zorgt er voor dat er al het één en ander aan informatie op het internet verschijnt, zo ook een teaser van een mogelijke nieuwe Ubisoft game.

Een speler (via NeoGAF) kwam in Watch_Dogs 2 een kerel tegen die een Ubisoft medewerker bleek te zijn. Door deze persoon in-game te hacken kwam de onderstaande video naar voren en tegelijkertijd klaagde deze in-game Ubisoft medewerker over Assassin’s Creed: Syndicate, Unity en ‘Osiris’ lekken.

“This wasn’t a main story mission, It was a (hidden?) side mission that opened up after I stumbled upon a guy on the phone who happened to be a Ubisoft employee talking about Assassins Creed Syndicate, Unity and ‘Osiris’ leaks.”

Osiris is hierbij interessant, want dat is wederom een hint naar een Assassin’s Creed in Egypte, een gerucht dat inmiddels al langere tijd gaat.

Terug naar de teaser, het is wat ons betreft een creatieve manier om een nieuwe game te teasen. Of het ook echt een game gaat zijn is afwachten, maar een (echte) ex-Ubisoft medewerker suggereert in ieder geval van wel. Hij liet namelijk het onderstaande bericht op NeoGAF achter nadat deze teaser daar verscheen.

“oh, huh, finally this is starting to get teased. Knew very little about it just before I left ubi over two years ago and never actually saw any in-game stuff. Interesting!”