Elder Scrolls Online

Ben je altijd al benieuwd geweest naar The Elder Scrolls Online, maar heb je de game nooit aangeschaft? Dan heb je nu de mogelijkheid om het spel eerst uit te proberen, voordat je eventueel tot kopen overgaat. The Elder Scrolls Online is namelijk vanaf vandaag tot en met 20 november gratis te spelen.

Het enige wat je moet doen om het spel gratis te kunnen spelen, is deze downloaden en een ESO-account aanmaken, een PlayStation Plus-abonnement is niet nodig. Je moet wel geduld hebben, want de game weegt maar liefst 73GB. Bij de start krijg je 500 crowns die je in de verschillende shops kunt gebruiken voor kostuums en dergelijke. Besluit je daarna de game te kopen, dan kun je gewoon verder gaan waar je was gebleven.

PlayStation 4 Pro-bezitters kunnen natuurlijk gebruikmaken van de extra kracht van hun console. The Elder Scrolls Online is voor gamers met een Ultra HD-scherm in native 4K te spelen. Heb je nog een Full HD-scherm? Dan kun je het spel in de Enhanced Mode spelen. Dit zorgt voor meer grafische toeters en bellen, zoals betere waterreflecties.