r6-redcrow
Vorige week konden we je al laten weten wanneer de Operation Red Crow uitbreiding voor Rainbow Six: Siege zou verschijnen, namelijk vandaag. Ubisoft heeft nu, om de release van de DLC extra onder de aandacht te brengen, een korte spectaculaire trailer uitgebracht waarin het nieuwe pakket logischerwijs centraal staat.

De Operation Red Crow uitbreiding bevat een nieuwe map en twee nieuwe Operators:

  • Skyscraper map – In Operation Red Crow is de Skyscraper map hoog boven de straten van Nagoya, Japan, gesitueerd. Hier moeten Operators het met Yakuza gevulde landhuis veiligstellen.
  • Operator Hibana – Een expert in het binnendringen van gevaarlijke gebieden dankzij haar explosieve leiderschap in het veld. Ze is uitgerust met de SuperNova en Type-89 als primaire wapens, waardoor ze zich snel kan verplaatsen en op hoge snelheid kamer na kamer veiligstelt.
  • Operator Echo – Een tactische en door technologie-gedreven Operator, is ook uitgerust met de Supernova, samen met de MP5SD4, als primaire wapens, waardoor hij snel en precies te werk kan gaan en ideaal is voor gevechten op korte afstand.

Zoals bij elke uitbreiding voor Rainbow Six: Siege het geval is, hebben Season Pass houders een week eerder toegang tot de twee Operators. Als deze week voorbij is, zijn de Operators voor iedereen gratis in-game te ontgrendelen via verdiende Roem of gekochte R6 Credits.