steep
Onlangs was er een gesloten beta voor Steep waartoe je enkel toegang kreeg als je een code had. Dit weekend zal er weer een beta gehouden worden, maar deze keer is die voor iedereen toegankelijk.

De open beta is vanmiddag live gegaan en kan je downloaden vanuit de PlayStation Store. Je hebt vanaf vandaag tot maandag 21 november de tijd om de beta te spelen waarbij je gelijk een goed beeld van de game krijgt.

De open beta kan je hier downloaden en voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze hands-on. Een leuke extra is trouwens dat alle deelnemers een Crash Test Dummy outfit krijgen voor de uiteindelijke game.

“De Aravis, Tirol en de Needles, drie van de zeven regio’s in Steeps open wereld, zijn vrij te verkennen. Van uitdagingen tot rustige reizen door gevarieëerde omgevingen. Sporters ontdekken de bergen op hun eigen manier: wingsuiten, skiën, snowboarden, paragliden of te voet. Ontdek de Alpen alleen of samen met vrienden voor onvergetelijke momenten.

Bekijk jouw rides opnieuw en verwerk de beelden op verschillende manieren, inclusief het veranderen van het gezichtspunt en in-en uitzoomen. Daag vervolgens je vrienden uit om jouw route te verbeteren. Voor spelers die de sneeuw graag in stijl betreden, zijn er aanpassingsmogelijkheden, met niets minder dan een giraffekostuum!”