watch-dogs-2-listing-thumb-01-ps4-us-06jun16

Er is weer een week voorbij en dus is het weer tijd voor een nieuwe Jouw mening. De afgelopen week kwam natuurlijk Watch_Dogs 2 uit en daar was iets bijzonders mee. Eén speler kwam namelijk tijdens het opblazen van gaspijpen in deze game een prostituee tegen die zich per ongeluk iets te dicht in de buurt van één van die gaspijpen bevond. Dit met als gevolg dat deze sekswerker het leven liet en vervolgens frontaal met haar benen wijd op straat kwam te liggen. Vervolgens kwam deze speler erachter dat deze sekswerker blijkbaar een low res vagina had, wat hij weer via social media deelde op Twitter.

Dat vond Sony blijkbaar niet zo leuk, want het PSN-account van deze speler is voor een week geblokkeerd. Dit is enerzijds nogal vreemd, aangezien Sony deze game van tevoren zelf heeft goedgekeurd. Daarbij schuwt Watch_Dogs 2 ook het tonen van een naakt persoon die met zijn blote piemel over straat loopt niet, zoals je kan zien in de onderstaande video. Na deze inleiding komen we dan nu uit bij de stelling die we deze week droppen. Gezien het onderwerp luidt deze stelling niet geheel verrassend: “Wat vind je van naaktheid in games?”

We zijn erg benieuwd naar hoe jij tegen dit onderwerp aankijkt en wat je argumenten zijn waarmee je je mening kan onderbouwen. Verpak je mening daarom weer in een vooral passende reactie en plaats die onder dit artikel.