Eerder deze week werd er een nieuwe update voor Rainbow Six: Siege vrijgegeven. Het gaat hier natuurlijk om de Operation Red Crow update, die weer allerlei nieuwe content aan de game toevoegt. Helaas verloopt het niet allemaal vlekkeloos met de update. Op de PlayStation 4 zijn er namelijk vervelende problemen ontstaan na het uitkomen van Operation Red Crow.

Wanneer je namelijk de X-KAIROS gadget van Hibana, één van de nieuwe Operators uit de update, selecteert, veroorzaakt dit een freeze in de game. Hierdoor kun je dus niks meer doen. Ubisoft had een tijdelijke omweg om dit probleem te voorkomen. Men had Hibana namelijk uit de Operator-rotatie gehaald, maar dit zorgde ervoor dat spelers verderop in het menu vast kwamen te zitten. Wanneer je probeerde om langs een pop-up met rewards te komen, crashte de game helemaal.

Ubisoft heeft inmiddels laten weten dat ze op de hoogte zijn van alle problemen en dat ze momenteel hard werken aan een oplossing. Hibana is inmiddels wel weer terug in de rotatie, waardoor de crash dus niet meer voorkomt. Ubisoft adviseert spelers nu dan ook om Hibana niet te kiezen als Operator totdat alle problemen zijn opgelost. De ontwikkelaar belooft de community op de hoogte te houden over wanneer we de oplossing kunnen verwachten.

As mentioned in the previous communication, restoring the functionality of Hibana is our highest priority. We will continue to work on a solution, and will update you when we have more information available. Thank you for your patience and understanding.
To clarify, the issues that result from picking Hibana have not yet been fixed. We recommend you do not pick her, but removing her prevented players from accessing the game, and had to be reversed.