Aanstaande vrijdag is het in de Verenigde Staten weer Black Friday. Deze eerste vrijdag na Thanksgiving, een nationale feestdag in de VS, wordt gezien als het begin van het seizoen als het gaat om kerstaankopen. In de Verenigde Staten pakken veel winkels dan ook groots uit met Black Friday en er zijn dan allemaal mooie aanbiedingen te vinden, ook op het gebied van gaming.

In Europa wordt eigenlijk weinig met Black Friday gedaan, maar Sony Interactive Entertainment Europe heeft aangekondigd dat er aanstaande donderdag, 24 november, een speciale Black Friday Sale van start gaat in de Europese PlayStation Store. Dit kondigde men aan met de onderstaande teaser.

Het is nog niet bekend welke deals er vanaf komende donderdag in de PlayStation Store te vinden zijn, maar als je jezelf via deze site registreert, zal Sony je via e-mail op de hoogte stellen van alle aanbiedingen. Uiteraard zullen wij ook laten weten welke aanbiedingen er donderdag in Sony’s digitale winkel te vinden zijn, zodra dit bekend wordt gemaakt.