u4sam
Na de release van Uncharted 4 hebben we voornamelijk over de DLC voor de multiplayer geschreven, maar er zit natuurlijk ook nog singleplayer content aan te komen. Naughty Dog is daar al geruime tijd stil over, maar volgens insider bronnen van Jaffameister zal deze content op PlayStation Experience officieel aangekondigd worden.

PlayStation Experience zal volgende week zaterdag en zondag plaatsvinden en dat evenement begint met een persconferentie. Een goed moment dus om de content aan te kondigen en Jaffameister meldt tevens dat Samuel Drake degene is die de hoofdrol speelt in deze uitbreiding. Ook komt Sully terug in deze uitbreiding.

De onthulling op PlayStation Experience zal gepaard gaan met een gameplay segment gevolgd door cut-scène footage en na afloop maakt men de naam van de DLC bekend. De uitbreiding zal stand-alone zijn en een eigen verhaal kennen.

Klinkt allemaal logisch, maar vooralsnog is het even afwachten op een officiële bevestiging van Sony. Neem het voor nu dus even met een korrel zout.