Telltale trapt op 20 december af met een nieuw seizoen The Walking Dead: The Telltale Series, het seizoen draagt de subtitel: ‘A New Frontier’. In totaal zullen we vijf episodes mogen verwachten. Op 1 december krijgen we een eerste uitgebreide indruk te zien, tijdens The Game Awards zal de game getoond worden.

Vanaf 7 februari is het ook mogelijk om de eerste episode op disc te kopen, daarbij krijg je ook een voucher voor alle andere episodes om te downloaden. Mocht je de game willen pre-orderen en toevallig nog niet alles tot zover gespeeld hebben, dan is de bonus die je erbij krijgt erg aantrekkelijk. PlayStation 4-bezitters krijgen namelijk bij het digitaal pre-orderen van de game, The Walking Dead: Season 2 en The Walking Dead: Michonne gratis.

Qua inhoud weten we uit het persbericht dat de game draait om Javier, een jongeman die zijn familie is kwijtgeraakt. Hij is echter vastbesloten om deze te vinden. Tijdens zijn avontuur kruist hij het pad met Clementine en al snel blijkt dat het lot van de twee is verbonden. Op 1 december komen we meer te weten!