Bioware maakt datum van debuut trailer Dragon Age 2 bekend

Bioware is een befaamde ontwikkelaar in de RPG wereld. Met titels als Mass Effect, Bhaldur’s Gate en recentelijk Dragon Age, heeft de studio al flink wat grote namen op haar lijstje staan. Dragon Age werd door menig gamer de beste RPG van 2009 genoemd en met hele goede redenen. Nadat Bioware wat DLC en een uitbreiding voor de game heeft uitgebracht is het tijd om deeltje twee uit te brengen.

Een tijdje geleden heeft Bioware al via Twitter aangekondigd dat er binnenkort een debuut trailer van de game zal uit gaan komen. Vandaag heeft de ontwikkelaar een datum aan deze trailer geplakt namelijk, 17 augustus. We zullen over ruim een maand dus kunnen gaan genieten van de eerste beelden van deze veelbelovende RPG.

 1.    5494 XP
  7th-son's avatar

  ik vond deel 1 echt helemaal niets aan
  en nog eens belachelijk lelijk ook!
  afgezien van dat zat er geeneens een stabiele framerate in

 2.    19 XP
  PascalvE's avatar

  Dan houdt je waarschijnlijk niet van RPG’s en in dat geval had je van te voren kunnen bedenken dat het niks voor jou is :). Ik ben geen die-hard RPG fanaat maar af en toe vind ik het wel lekker, DA:O vond ik echt gruwelijk goed. Dat het grafisch vrij minimaal was kon me echt geen seconde boeien.

 3.    120 XP
  vgamer's avatar

  Nice, dit is een van de beste spellen inderdaad.