dedsec
Watch_Dogs 2 is nu even uit en in onze review heb je kunnen lezen dat we erg te spreken zijn over het resultaat. De game doet veel dingen beter dan het vorige deel en daarnaast is ook het nieuwe personage een erg vermakelijk figuur.

Alleen om die redenen zou je Watch_Dogs 2 moeten spelen. Dat kan jij binnenkort misschien geheel in stijl doen, want in samenwerking met Ubisoft geven we een prachtig goodiepakket weg dat bestaat uit een T-shirt, bomberjack en oordopjes.

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket? Geef antwoord op de twee onderstaande vragen en volg de stappen die verderop in deze prijsvraag aangeduid staan.

Vraag 1: Hoe heet het DedSec lid dat vrijwel altijd een masker op heeft?
Vraag 2: Welk bedrijf is verantwoordelijk voor ctOS 2.0?

Weet jij de antwoorden? Stuur ze dan in en vergeet niet je nickname erbij te vermelden. Bij goede antwoorden maak je automatisch kans op dit pakket.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Watch_Dogs 2'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 2 december 2016. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.