ds
The Game Awards komen er weer aan en om precies te zijn zal dit evenement volgende week donderdag plaatsvinden. Hier kunnen diverse games in diverse categorieën prijzen winnen en tevens worden er tijdens de show nieuwe games aangekondigd, zoals dat al jaren gaat.

Eén van de games die mogelijk aanwezig is, is Death Stranding van Hideo Kojima. Op NeoGAF is een thread waarin men praat over PlayStation Experience en hier vroeg iemand wat de kansen zijn dat we iets nieuws over de game gaan horen.

Hierop reageerde industrie insider Shinobi602 met een afbeelding waarop de tekst ‘Signs point to yes’ staat, waarmee hij suggereert dat we meer gaan horen over de game gedurende de show. De kans is daarbij aanwezig dat we wat beelden gaan zien, aangezien Kojima zelf ook bij de show aanwezig zal zijn.

Of het klopt is natuurlijk even afwachten tot volgende week donderdag. Overigens vertelde Shinobi602 ook nog dat de game niet de engine gebruikt van Sucker Punch, maar een ander. Daarover zullen we meer gaan horen tijdens PlayStation Experience alwaar de game getoond zal worden.